10 βασικές αιτίες που δεν φτάνεις στην απόλυτη κορύφωση!

Μπορεία κάποια από αυτές να συμβαίνει σε σένα.

Έρευνες έχουν δείξει ότι πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να “τελειώσουν” κατά τη διάρκεια του seχ. Φυσικά οι λόγοι που μπορούν να παίζουν ρόλο σε αυτό είναι πολλοί. Μπορεί να είναι κάποιο θέμα ορμονολογικό, ηλικιακό- όταν είσαι πιο νέα και δεν ξέρεις ακόμα πως ακριβώς και τι σου αρέσει. Έχει να κάνει επίσης και με το αν αυτό-ικανοποιείσαι, αν είναι περιστασιακός ο σύντροφος και τέλος παίζει ρόλο και η ψυχολογία.

Το θέμα είναι γιατί δεν φτάνεις πάντα στην κορύφωση; Πέρα από όλα αυτά τα πολύ λεπτομερειακά ποιοι είναι μερικοί από τους συνηθέστερους λόγους που δεν φτάνεις στην απόλυτη κορύφωση; Μείνε μαζί μου μέχρι το τέλος του άρθρου και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Πάντως αυτό που έχω να σου πω από την εμπειρία μου, είναι να μην φοβάσαι να εκφράζεις αυτό που θέλεις και να λες πως το προτιμάς γιατί κρίμα είναι να παίρνεις μισή ικανοποίηση.

Γιατί δεν φτάνεις στην κλιμάκωση όταν κάνεις seχ

Δείτε τους βασικούς λόγους, όπως τους αναφέρει το ediva.gr.

Δε σε ελκύει ο άλλος

zevgari sto krevati

Μερικές φορές η ανάγκη μας να κάνουμε seχ παραβλέπει κάποια πράγματα όπως ότι δεν μας αρέσει πραγματικά ο άλλος.  Συμβαίνει και φυσικά είναι ο λόγος που απλά ο άλλος σε ξενερώνει και δεν έχεις διάθεση να κάνεις κάτι παραπάνω μαζί του. Οπότε πριν βιαστείς να πέσεις στο κρεβάτι μαζί με κάποιον βεβαιώσου ότι σε ελκύει, κρίμα να χάσεις έναν καλό oργασμό.

Ο εκάστοτε σύντροφος σου δεν ελκύεται από σένα

Σε κανένα και καμιά δεν αρέσει να μην αρέσει στον εpωτικό του σύντροφο. Είναι χτύπημα στην αυτοπεποίθηση. Υπάρχει όμως και αυτή η πιθανότητα. Όπως και σε μας τυχαίνει να κάνουμε “κακό” seχ με κάποιον γιατί δεν μας ελκύει, έτσι μπορεί να συμβεί και στον σύντροφο μας. Κάπως έτσι πάει το όλο θέμα στραβά και η κορύφωση γίνεται όνειρο θερινής νυχτός.

Δεν απολαμβάνεις το seχ με τον σύντροφο σου

Το ότι δεν απολαμβάνεις το seχ με τον σύντροφο σου είναι μια πικρή ιστορία. Σε αυτό το σημείο να σου πω ότι χρειάζεται λίγη επικοινωνία και στον τομέα αυτό. Δεν σου λέω να λύσετε το κυπριακό, αλλά δεν υπάρχει πάντα αυτόματη χημεία και για αυτό δεν είναι να κακό να εκφράσετε εκείνη την ώρα αν δεν σας αρέσει κάτι. Άλλωστε στόχος είναι η ικανοποίηση και των δύο.

Δεν έχεις ερεθιστεί αρκετά

ginaikeio cheri sfiggei sentoni

Ένα λάθος που κάνουν και πολλοί άντρες άλλα και γυναίκες είναι ότι βιάζονται να μπουν στο ψητό. Με αποτέλεσμα να μην έχεις ερεθιστεί αρκετά και αυτό να μην σε αφήνει από το να φτάσεις στην κορύφωση. Τα παιχνίδια είναι απολαυστικά, μην τα προσπερνάς. Και σίγουρα μη βιαστείς να πεις πως δεν είσαι και πολύ φαν των προκαταρκτικών. Δοκίμασε και δώσε λίγο χρόνο  παραπάνω και μετά σύγκρινε αποτελέσματα.

Δεν νιώθεις άνετα με το σώμα σου

Κορίτσια μου! Αυτή η ανασφάλεια με το αν έχουμε ωραίο σώμα ή όχι πρέπει να λάβει τέλος. Να σου πω κάτι; Καμιά δεν έχει το τέλειο σώμα. Αν δεν αρέσει στον άλλον και σε απορρίψει απλά και μόνο για αυτό δικό του πρόβλημα. Αλλά θα σου πω και το άλλο. Αν αγαπάς το σώμα σου και νιώθεις άνετα όπως και να είναι αυτό, τότε αυτό θα δει και ο άλλος. Άμα το κρύβεις και ντρέπεσαι τότε κανείς δε θα ευχαριστηθεί το seχ. Χαλάρωσε και απόλαυσε το.

Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος να το απολαύσεις

patouses stin akri tou krevatiou

Το ένα στα γρήγορα πολλές φορές δεν είναι αρκετό για εμάς τις γυναίκες. Όσο να πεις χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο σε σχέση με τους άντρες και για αυτό και δεν “τελειώνουμε”. Μην σε στεναχωρεί αυτό. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις το πως βλέπεις την κατάσταση. Δες πιο “αντρικά”. Γρήγορο seχ απλά για την εκτόνωση και την καuλα. Θα το δεις, θα το ευχαριστηθείς περισσότερο.

Είσαι αγχωμένη ή στρεσαρισμένη

Άγχος, στρες και οποιαδήποτε άλλη αρνητική σκέψη παρακαλώ να λείπουν από το κρεβάτι εκείνη τη στιγμή. Πραγματικά σε εμποδίζουν από τον απόλυτο oργασμό. Ξέρω δεν είναι διακόπτης να πεις τώρα δεν αγχώνομαι, ό,ως αν χαλαρώσεις και αφεθείς όλα θα τα ξεχάσεις. Ούτε άγχη, ούτε δουλειές, ούτε υποχρεώσεις.

Δεν έχεις χημεία με τον εpωτικό σου σύντροφο

zevgari ksaplwnei mazi

Δυστυχώς δεν ταιριάζουμε seχουαλικά με όλους. Με κάποιους όσο και να προσπαθήσεις απλά δεν υπάρχει χημεία. Δε φταις εσύ, δε φταίει εκείνος, απλά ρε παιδί μου το μεταξύ σας στον συγκεκριμένο τομέα δεν αποδίδει. Να σου πω κάτι; Μην το πιέσεις. Το δοκίμασες μια, δυο, τρεις, πέντε, δέκα φορές. Δεν σας βγαίνει. Η ζωή είναι μικρή για να κάνεις “κακό” seχ φιλενάδα.

Υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια της πράξης

Ναι ο πόνος μπορεί να είναι άκρως ξενερωτικός παράγοντας, για αυτό και είναι ξεκάθαρα στο χέρι σου να πεις ότι πονάς και μήπως να το δοκιμάσετε κάπως αλλιώς. Αν ο πόνος συνεχίζει, καλό θα ήταν να κάνεις μια επίσκεψη στον γυναικολόγο σου. Σίγουρα θα μπορέσει να σου δώσει κάποια λύση και εξήγηση γιατί μπορεί να συμβαίνει.

Δεν εκφράζεις τι θέλεις

ginaika kaliptei to proswpo tis me ta cheria

Θα κλείσω με αυτό το λόγο γιατί σε περίπτωση που δεν το έχω αναφέρει και δεν το έχω τονίσει αρκετά, θα το κάνω τώρα. Πες τι θέλεις, πως το θέλεις, τι σου αρέσει, τι δε σου αρέσει! Δεν είσαι φιλική συμμετοχή! Όσο ευχαριστιέται ο ένας , πρέπει να ευχαριστιέται και ο άλλος. Μη φοβάσαι να πεις τι θέλει επειδή μπορεί να στραβώσει ο άλλος. Αν στραβώσει πραγματικά είναι πρόβλημα και κόμπλεξ δικό του. Το seχ είναι για να το απολαμβάνουν 2, αν ήταν να το απολαμβάνει ένας, υπάρχει και η αυτό-ικανοποίηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ