Παγκόσμια κατακραυγή για την Ουκρανή σχεδιάστρια - Έβαλε ανήλικα κοριτσάκια να ποζάρουν με σέξι εσώρουχα (Φωτό)

Ποια η θέση της Αστυνομίας.

Η σχεδιάστρια μόδας Άλα Φρένκελ ξσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τη νέα καμπάνια της για εσώρουχα, αφού στην επίσημη φωτογράφιση ποζάρουν κορίτσια από 8 έως 14 ετών.

Με το σύνθημα «Τα εσώρουχα στα οποία οι κόρες θα κοιμούνται σαν πριγκίπισσες», κεντρικό στοιχείο της φωτογράφισης είναι ένας καναπές πάνω στον οποίο ποζάρουν έξι ανήλικα κοριτσάκια.

Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να κάνουν λόγο για «σεξουαλικοποίηση ανηλίκων».

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Λαρίσα Ζουμπ, επικεφαλής του Τμήματος Ανηλίκων της ουκρανικής Αστυνομίας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διώξεων στους γονείς των παιδιών.

Μάλιστα, η αστυνομικός πρόσθεσε: «Τέτοιες φωτογραφίες μπορεί να τραβήξουν την προσοχή ανθρώπων με ψυχικά προβλήματα. Ίσως να αναζητήσουν τη διεύθυνση της οικογένειας του παιδιού και να ακολουθήσουν το παιδί».

Η Άλα Φρένκελ, που έχει παιδί στην ηλικία των συγκεκριμένων κοριτσιών, είχε κανονίσει και επίδειξη μόδας στις 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Οδησσού, αλλά τείνει προς αναβολή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ