Κι όμως η Καρολίνα Κούρκοβα, ο Άγγελος της Victoria’s Secret που φόρεσε bra 15 εκατ. δολαρίων, δεν ήθελε να γίνει μοντέλο

«Ήμουν ανασφαλής και δεν νομίζω ότι ήμουν όμορφη και μισούσα να βγάζω φωτογραφίες» είπε χαρακτηριστικά.

Η Καρολίνα Κούρκοβα είναι γνωστή στη βιομηχανία της μόδας ως ένα από νεότερα μοντέλα που εμφανίστηκε ποτέ στο εξώφυλλο του Vogue.

Ήταν μόλις 16 χρονών και αρκετά νέα στον χώρο και εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο με φωτογραφίσεις για κάθε μεγάλο περιοδικό μόδας και συμμετοχές σε επιδείξεις μόδας των οίκων Chanel, Michael Kors και Helmut Lang. 

Η Κούρκοβα έκλεψε την παράσταση σε σόου ως Άγγελος της Victoria’s Secret όταν επιλέχθηκε να φορέσει το bra 15 εκατομμυρίων δολαρίων, Fantasy.

Αποτέλεσμα εικόνας για karolina kurkova

Όμως δύο χρόνια πριν από το εξώφυλλο στο Vogue, η ιδέα να γίνει μοντέλο δεν ήταν καθόλου στα σχέδιά της. 

"Ήμουν διαφορετική. Ήμουν η ψηλότερη στην τάξη μου. Η ψηλότερη στο σχολείο μου... Δεν ήξερα πώς να χαμογελώ με τα μεγάλα δόντια μου... Ήμουν ανασφαλής και δεν νομίζω ότι ήμουν όμορφη και μισούσα να βγάζω φωτογραφίες" δήλωσε η Καρολίνα Κούκοβα στο ABC News.

Παρά την εφηβική αβεβαιότητα, η Κούρκοβα, η οποία μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στην Τσεχική Δημοκρατία, συμφώνησε να ποζάρει για έναν φίλο που ήταν φωτογράφος.

Εκείνος χωρίς να τη ρωτήσει έστειλε τις φωτογραφίες στην Πράγα σε ένα πρακτορείο μοντέλων.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ