Ο Μπερλουσκόνι αγόρασε ομάδα και: απαγορεύει στους παίκτες μούσια, τατουάζ και σκουλαρίκια-επιβάλλει savoir vivre

"Θα φτιάξουμε κάτι διαφορετικό στο μοντέρνο ποδόσφαιρο»

Ο πρώην ιδιοκτήτης της AC Milan φαίνεται ότι νοστάλγησε την εποχή που ήταν πρόεδρος ομάδας κι αναλαμβάνει μια νέα πρόκληση στην τρίτη βαθμίδα του ιταλικού ποδοσφαίρου εφαρμόζοντας μάλιστα πολύ.... ντεμοντέ για κάποιους πολιτική.
Η βασιλεία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Μόντσα φαίνεται να είναι τόσο πολύχρωμη όσο και ο χρόνος που πέρασε στη Μίλαν, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας έχει απαγορεύσει γενειάδες και τατουάζ στη νέα του ομάδα.

Ο, Σίβιο Μπερλουσκόνι είναι πλέον 82 χρονών και συνεχίζει να είναι το επίκεντρο της προσοχής με τα «καμώματα» του. Προσφάτως ο Μπερλουσκόνι απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μόντσα, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η κατηγορία της Ιταλίας.

Δεν θα μείνει όμως για πολύ εκεί. Η άνοδος στην πρώτη κατηογορία  βρίσκεται μόνο… δύο χρόνια μακριά. Η βέβαιη επιτυχία της ομάδας βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο πλάνο το οποίο ανακοίνωσε ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι». Ποιο είναι αυτό;

Τέρμα στα μούσια, τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια είπε ο «γίγας» Μπερλουσκόνι  που θέλει τους παίκτες του "κυρίους" σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal.com

«Θα φτιάξουμε μία ομάδα με νεαρούς, που θα εκπροσωπούν τις αξίες της Ιταλίας και του Μιλάνου. Πρώτα απ’ όλα θα έχουν όλοι περιποιημένα τα μαλλιά τους. Βρήκαμε και κομμωτή που θα τους τα φτιάξει χωρίς χρέωση. Δεν θα έχουν μούσια, τατουάζ ή σκουλαρίκια» ήταν τα ακριβή λόγια του Σίλβιο.

Η εικόνα μοντέλου όμως δεν είναι το μόνο που θα επιβάλλει ο νέος πρόεδρος της Μόντσα. Τέρμα στο ποδόσφαιρο που ξέρατε. Από τούδε και στο εξής όποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας υποπίπτει σε φάουλ θα ζητάει συγγνώμη από τον αντίπαλο και θα τον σηκώνει στο χορτάρι!

Τέλος επιθυμία του Μπερλουσκόνι είναι οι ποδοσφαιριστές να μην «ξεπετάνε» τους φίλους της ομάδας όταν ζητούν ένα αυτόγραφο. «Όταν θα πρέπει να δώσουν αυτόγραφο, θα γράφουν κανονικά το ονοματεπώνυμό τους και όχι μουτζούρες για υπογραφές. Θα φτιάξουμε κάτι διαφορετικό στο μοντέρνο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ