Με λάμψη Survivor το φετινό Spetses mini Marathon - Δείτε φώτο και βίντεο

Και φέτος οι συμμετοχές «έσπασαν» όλα τα ρεκόρ και το ερχόμενο τριήμερο το νησί θα κινείται σε απόλυτα αθλητικούς ρυθμούς όπως ακριβώς και τα προηγούμενα επτά χρόνια!

Το απόλυτο multi sport event του φθινοπώρου διεξάγεται  αυτό το Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες! Τόσο στους αγώνες δρόμου, όσο και στους κολυμβητικούς αγώνες θα πάρουν θέση στην εκκίνηση μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Testing the water for tomorrow! #hsbcteam #togetherwethrive #hsbc #spetsesminimarathon2018 #2winis2participate #inspiredbeinspired

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nantia Sintzanaki (@nantia_sintza) στις

 

 

 

 

 

 

 

Για 8η φορά οι αγώνες γίνονται  στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού ενώ το Spetses Mini Marathon παραμένει  μια από τις πιο επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού στην Ελλάδα!

 

 

 

 

Δρομείς και κολυμβητές, επαγγελματίες, πρωταθλητές και αθλούμενοι δίνουν κάθε χρόνο τον Οκτώβρη ραντεβού στις Σπέτσες για αυτόν τον αγώνα που έχει εξελιχθεί σε θεσμό!

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#runwithmylove #spetsesminimarathon2018 #spetsesisland #towinistoparticipate #10km #lovelymoments #runisbetterwithyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giorgos christopoulos (@tzospetses) στις

 

 

 

Και φέτος οι συμμετοχές «έσπασαν» όλα τα ρεκόρ και το ερχόμενο τριήμερο το νησί θα κινείται σε απόλυτα αθλητικούς ρυθμούς όπως ακριβώς και τα προηγούμενα επτά χρόνια!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#alert Μόλις δύο ημέρες έμειναν!!! Κερδίστε το ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο ρολόι της #Garmin Fenix 5 Plus! Η @garmingreece, official timing sponsor του #SpetsesminiMarathon σας κάνει δώρο το κορυφαίο ρολόι της. Για να το διεκδικήσετε θα πρέπει να: Ολοκληρώσετε και εξοφλήστε την εγγραφή σας σε τουλάχιστον ένα από τα αγωνίσματα του #SpetsesminiMarathon2018 μέχρι και τις 31 Ιουλίου. (Δεν ισχύει για τις εγγραφές στους παιδικούς αγώνες). Ακολουθήστε το @Spetses_Marathon και τη @garmingreece Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου από τον @drymonakos! In order to win the #Garmin Fenix 5 Plus follow @garmingreece @spetses_marathon and complete your registration in any one of the #spetsesminimarathon courses by July 31st! The winner will be announced on August 1st by @drymonakos! #2winis2participate #inspirebeinspired #garmingreece #garmin #beatyesterday #visitgreece #reasonstovisitgreece #greecetravelgr1_ #wu_greece #greekislands

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spetses Mini Marathon (@spetses_marathon) στις

 

 

 

 

Τόσο στους αγώνες δρόμου, όσο και στους κολυμβητικούς αγώνες θα πάρουν θέση στην εκκίνηση μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού!

 

 

 

 

 

 

 

Οι πρωταθλητές μαραθωνοδρόμοι Κώστας Γκελαούζος, Χριστόφορος Μερούσης, Ράνια Ρεμπούλη και Μιχάλης Καλομοίρης θα είναι εκεί όπως αντίστοιχα και οι τοπ κολυμβητές Γιάννης Δρυμωνάκος, Νίκος Σημαντήρας, Δημήτρης Κουλούρης και Στέφανος Δημητριάδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ