«Άριες από την εποχή του Μπαρόκ»: Ένα μοναδικό κονσέρτο από την Σόνια Θεοδωρίδου στον φιλολογικό σύλλογο "Παρνασσός"

Mία μοναδική συναυλία

Η Διεθνούς Φήμης Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου παρουσιάζει ένα μοναδικό κονσέρτο με άριες από την εποχή του μπαρόκ. Από τον Αντόνιο Βιβάλντι ώς το Χέντελ και από τον Μπαχ ώς τον Περγκολέζι, η σπουδαία καλλιτέχνης μας μυεί στην αυθεντικότητα της τέχνη της. Ύστερα απλό τις εμφανίσεις της στα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα του κόσμου, η μοναδική Ελληνίδα Υψίφωνος μας παρουσιάζει την ομορφιά της Τέχνης του Μπαρόκ.

«Το Μπαρόκ ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου και στην αισθητική μου. Λατρεύω κάθε τι έχει να κάνει με αυτήν την εποχή» δηλώνει η Σόνια Θεοδωρίδου. Η ξεχωριστή καλλιτέχνης θα μας ταξιδέψει σε «Άριες από την εποχή του Μπαρόκ» στις 24 Οκτωβρίου  στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασός» με την Orchestra Mobile σε μουσική διεύθυνση του Θεόδωρου Ορφανίδη

«Η Αρμονία του Μπαρόκ εμπεριέχει μία βαθιά σοφία, για αυτό και αυτό το είδος είναι τόσο δύσκολο στην εκτέλεση του. Αισθάνομαι πάντοτε δέος όταν διευθύνω έργα όπως η εισαγωγή στον Μεσσία του Χέντελ, όταν ακούω την καταπληκτική φωνή  της Σόνιας να τραγουδά το Δείξε το Έλεος σου κύριε - του Μπάχ. Μεγάλη και αληθινή μουσική». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ