O σταρ κομμωτής Ιωάννης Αγγελόπουλος μιλάει στο Eirinika για το botox στα μαλλιά αλλά και για την επαναστατική Brazilian Keratin θεραπεία του που τα ισιώνει και τα ενυδατώνει θεαματικά!(φωτό - βίντεο)



Συνέντευξη στην Ειρήνη Νικολοπούλου

Ε.Ν: Κε Αγγελόπουλε ως ιδιοκτήτης ενός από τα πλέον μοντέρνα, τεχνολογικά εξοπλισμένα και υψηλών απαιτήσεων κομμωτήρια σε Κηφισιά και Νέα Μάκρη έχετε δώσει μια άλλη έννοια στον ορισμό ''κομμωτήριο''. Που στοχεύετε;

Ι.Α: Στόχος μας πάντοτε ήταν η ικανοποίηση της πελατείας μας μέσα από διαρκή αναζήτηση αναβάθμισης τόσο των υπηρεσιών που προσφέρουμε στα σαλόνια ομορφιάς μας αλλά και στην βελτίωση των χώρων μας για την μέγιστη άνεση για όσους μας επισκέπτονται .Η αναζήτησή αυτή μας οδήγησε στον επαναπροσδιορισμό του όρου κομμωτήριο με αποτέλεσμα να ανοίξουμε το   ΠΡΩΤΟ   σαλόνι ειδικά και μόνο για θεραπείες μαλλιών στον πανέμορφο εμπορικό κέντρο του Χαλανδρίου

Ε.Ν: Αν και τα τελευταία χρόνια  η γυναικεία περιποίηση από επαγγελματίες δεν θεωρείται  πολυτέλεια, πλέον και λόγω οικονομικής κρίσης έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Φαντάζομαι θα το έχετε αντιληφθεί και ο ίδιος. Πως το αντιμετωπίζετε;

Ι.Α: Η αλήθεια είναι ότι κάποιες υπηρεσίες μας λόγο της οικονομικής κρίσης μπήκαν σε δεύτερη μοίρα  για τον κόσμο που συνήθιζε να περιποιείται συχνά τον εαυτό του. Προσπαθήσαμε να μην ρίξουμε την ποιότητα των πρώτων υλών μας ώστε να μειώσουμε το έλλειμμα αντί αυτού ψάξαμε και βάλαμε υπηρεσίες που βοηθάνε τους πελάτες που έχουν πληγεί από την κρίση βοηθώντας τους να μένουν περιποιημένοι εξοικονομώντας τους χρήματα, όπως η θεραπείες ισιωτικής λείανσης που στην πραγματικότητα εξοικονομεί η πελάτισσα χρήματα από τις επισκέψεις στο ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ  για θεραπείες και χτένισμα.



Ε.Ν: Εφαρμόζεται την θεραπεία brazilian blowout εδώ και 4 χρόνια, πριν ακόμα αρχίσει να σαρώνει διεθνώς τα βραβεία. Η νέα τάση που έγινε μόδα στο Χόλιγουντ. Εξηγείστε μας τι ακριβώς είναι και τι προσφέρει αυτή η θεραπεία.

Ι.Α: Η Brazilian Blowout ανήκει στο σύστημα των θεραπειών λείανσης με κερατίνη ή των αλλιώς των Brazilian Keratin Treatments.Οι θεραπείες αυτές έχουν την ιδιότητα να δυναμώνουν την τρίχα να την εμπλουτίζουν με κερατίνη και κολλαγόνα με αποτέλεσμα να την κάνουν πιο ανθεκτική και πιο μαλακή θωρακίζοντας την τρίχα από την υγρασία άρα εξαφανίζει το φριζάρισμα .Συγχρόνως λειαίνουν την υφή της τρίχας δίνοντας μια πιο υγιή εμφάνιση και με ένα απλό στέγνωμα μετά το λούσιμο χαλαρώνει δηλαδή ισιώνει την τρίχα έως 80%. Συνεπώς προσφέρει ίσια και δυνατά μαλλιά χωρίς φριζάρισμα με ένα απλό στέγνωμα.


Ε.Ν: Αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα; Πόσο κοστίζει ακριβώς, εξαρτάται από το μήκος των μαλλιών;

Ι.Α: Η διαδικασία της θεραπείας αποτελείτε από διάφορα βήματα και κάποια αναμονή με την κερατίνη επάνω στο μαλλί για να απορροφηθεί  Ο χρόνος ποικίλει ανάλογα με το μήκος και την πυκνότητα δηλαδή μέσος χρόνος για ένα μαλλί μέχρι τους ώμους χαμηλά μεσαίας πυκνότητας είναι περίπου δυόμισι ώρες. Όσον αφορά την τιμή κοστολογούμε την ποσότητα του προϊόντος που θα χρειαστεί και τον χρόνο που θα απασχολήσει την κομμώτρια συνεπώς όπως σωστά αναφέρατε κοστολογούμε βάση μήκους και πυκνότητας του μαλλιού.



Ε.Ν: Υπάρχουν μήπως κάποιοι περιορισμοί για να ξεκινήσει μια γυναίκα στην θεραπεία αυτή;

Ι.Α: Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός όσον αφορά σε τη κατάσταση είναι το μαλλί όσο πιο ταλαιπωρημένο και πορώδες τόσο το καλύτερο απλώς αποφεύγουμε να την εφαρμόζουμε σε έγκυες και θηλάζουσες μητέρες και καθώς σε ηλικίες κάτω των 8 ετών.

Ε.Ν: Εάν έχω καταλάβει καλά το brazilian blowout δεν είναι απλά μια ισιωτική θεραπεία, αλλά επίσης δυναμώνει και θρέφει την τρίχα χάρις στα συστατικά φυτικής προέλευσης. Θα μπορούσε μια γυναίκα να την χρησιμοποιήσει σαν θεραπεία κατά του φριζαρίσματος και ενδυνάμωσης ή απευθύνεται μόνο σε κυρίες με σγουρά - σπαστά μαλλιά;

Ι.Α: Καταλάβατε πολύ καλά η Brazilian keratin Blowout δεν είναι μόνο ισιωτικη αλλά μια θεραπεία που μπορεί να την κάνουν όλοι οι τύποι μαλλιών δηλαδή αν κάποια γυναίκα έχει είτε ωραία μπούκλα αλλά τρομακτικό φριζάρισμα την βοηθάει να μπλοκάρει το φριζάρισμα και κρατάει την μπούκλα της ή ίσιο μαλλί αλλά κατεστραμμένο τότε κάνει την θεραπεία ώστε να τα δυναμώσει και να μακρύνουν  Να μου επιτρέψετε μια διόρθωση καθώς δεν ειναι φυτικής προέλευσης οι κερατίνες απλά δεν είναι ανθυγιεινές για την υγεία και δεν είναι όπως οι ισιωτικες που σπάνε τους δεσμούς της τρίχας ώστε να την χαλαρώσουν  και με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείτε περισσότερο.


Ε.Ν: Άλλες τέτοιες ''επαναστατικές'' υπηρεσίες στο κομμωτήριο σας;



 Ι.Α: Καινοτομία και επανάσταση στην Ελλάδα για αρχή όπως σας είπα θα είναι οι εξειδικευμένοι χώροι και αποκλειστικά για θεραπείες μαλλιών που ξεκινάμε στο Χαλάνδρι με στόχο την εξάπλωση μας και στην περιφέρεια σε μεγάλες πόλεις.Οι εξειδικευμένοι χώροι μας θα λειτουργούν αποκλειστικά με " επαναστατικές " μεθόδους που θα αφορούν την θεραπεία της τρίχας όπως εκτός από τις κερατίνες θα υπάρχουν θεραπείες μόνο για την ψαλίδα η οποία θα επουλώνεται χωρίς να χρειάζεται κούρεμα καταλαβαίνετε ότι είναι το όνειρο κάθε γυναίκας ή bottox μαλλιών που στην ουσία ενυδατώνει μέγιστα τα πολύ αφυδατωμένα και σκληρά μαλλιά χαρίζοντας τους λάμψη.

 http://www.angelopouloshair.com/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ