«Δεν φαντάζεσαι πόσο μου λείπεις, πόσο πονάω, δεν είσαι εδώ να με πάρεις αγκαλιά»: Η κόρη του Μάικ Ευαγγελίτση που πέθανε στα 38 (Φωτό)

«Εκεί ψηλά στον ουρανό χρειαζόντουσαν έναν κόουτς γι' αυτό σε πήραν μακριά μου» γράφει μεταξύ άλλων.

Ο θάνατος του μπασκετμπολίστα Μάικ Ευαγγελίτση, στα 38 του χρόνια, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, σκόρπισε θλίψη στον κόσμο του αθλητισμού.

Η κόρη του, Νεφέλη, τον αποχαιρέτησε με μια μακροσκελή κι άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας: «Εκεί ψηλά στον ουρανό χρειαζόντουσαν έναν κόουτς γι' αυτό σε πήραν μακριά μου. Δεν φαντάζεσαι πόσο μου λείπεις, δεν φαντάζεσαι πόσο πονάω που δεν είσαι να με πάρεις αγκαλιά. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είσαι εδώ γιατί πάντα ήσουν εδώ. Δεν θα σταματήσω να πιστεύω σε σένα ποτέ πάντα θα κοιτάζω ψηλά όπως έκανα από μικρή για να σε δω, δεν θα τα παρατήσω ποτέ για εσύ μου το έμαθες. Θα γίνω εσύ γιατί το αξίζεις. Είσαι ήσουν και θα είσαι το πρότυπό μου σε όλα. Είσαι όλος μου ο κόσμος. Είσαι ο γίγαντάς μου. Όμως τώρα είσαι ο δικός μου άγγελος, ο πιο ψηλός και πιο όμορφος και σίγουρα με τα περισσότερα τατουάζ. Καλό παράδεισο κόσμε μου. Να προσέχεις και να μας καμαρώνεις. Σου υπόσχομαι πως θα στηρίζω εσένα και ό,τι έκανες με κάθε τρόπο. Θα είμαι δίπλα στην αδερφή μου, στη μικρή σου κόρη και θα τη στηρίζω όπως εσύ θα έκανες. Σ’ αγαπάω για μια ολόκληρη ζωή. Θα είσαι για πάντα εδώ, στη ζωή μου, στο μυαλό μου, στην καρδιά μου. Τα λόγια σου είναι στο μυαλό μου. Η κόρη σου, Νεφέλη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ