Ποιος ήταν ο Έλληνας τραγουδιστής που αυτοκτόνησε στις ράγες του ΗΣΑΠ

Πίσω από τον τραγικό τρόπο με τον οποίο ο "άγνωστος" μέχρι πρότινος άντρας επέλεξε να δώσει τέρμα στη ζωή του κρύβεται το δράμα ενός από τους πιο γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές της δεκαετίας του ’80

Στον λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καλούση ανήκει η σορός του άνδρα, που πριν από λίγες ημέρες έπεσε στις ράγες του σταθμού του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο. Πίσω από τον τραγικό τρόπο με τον οποίο ο "άγνωστος" μέχρι πρότινος άντρας επέλεξε να δώσει τέρμα στη ζωή του κρύβεται το δράμα ενός από τους πιο γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές της δεκαετίας του ’80, με επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Του τραγουδιστή που από το 1982 έως τα μέσα της δεκαετίας του ’90 γνώρισε μεγάλες δόξες, τόσο στα νυχτερινά κέντρα της Εθνικής Οδού, δίπλα σε μεγάλα ονόματα, όσο και στην Αχαρνών. Τα φώτα για τον σεμνό καλλιτέχνη, έπεσαν νωρίς. Η ανεργία του είχε χτυπήσει πολλά χρόνια τώρα την πόρτα

Την είδησητου θανάτου του γνωστοποίησε ο φίλος του δημοσιογράφος Αντρέας Κουβελογιάννης με ανάρτησή του στο facebook: 

 

«Τρομερό. Αυτοκτόνησε ο Βασίλης Καλούσης. Σήμερα αναγνώρισαν ένα κομματιασμένο πτώμα που μπόρεσαν να μαζέψουν από τις γραμμές του τρένου στον σταθμό του Αγίου Νικολάου προ δύο ημερών. ΚΑΙ δυστυχώς ήταν ένας φίλος, καλός τραγουδιστής που έδωσε τέλος στη ζωή του, προφανώς για λόγους κατανοητούς… Η ανεργία και το άγχος είναι σκληρές πραγματικότητες…»

 

Η είδηση του θανάτου του, πάγωσε τόσο τους ελάχιστους συγγενείς του, που τον αναγνώρισαν με δυσκολία στο Νεκροτομείο Αθηνών, όπου μεταφέρθηκε, όσο και τους φίλους του. Η αναγνώριση του πτώματος έγινε με καθυστέρηση 10 ημερών, καθώς όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν σε νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί ως «αγνώστου ταυτότητας».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ