Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για το υπέροχο δεύτερο νυφικό φόρεμα της πριγκίπισσας Ευγενίας - Τι "αντέγραψε" από το νυφικό στυλ της Μέγκαν (φώτο)

Η σύγκριση ανάμεσα στους δύο βασιλικούς γάμους της χρονιάς ήταν αναπόφευκτη. Ας δούμε ποια ήταν τα κοινά στοιχεία και οι διαφορές στα φορέματα που επέλεξαν οι δύο πριγκίπισσες για την ωραιότερη μέρα της ζωής τους.

Ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας είχε "σκανδαλώδεις" ομοιότητες με το γάμο της Μέγκαν Μαρκλ από την τελετή ως τις οικογενειακές φωτογραφίες σύμφωνα με τα διεθνή μέσα. Είχε όμως και πολλές διαφορές. Το ίδιο ισχύει και για το στυλ που επέλεξε η πριγκίπισσα Ευγενία στον γάμο της. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αντέγραψε κάποια πράγματα από το στυλ της Μέγκαν χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι διαφορές. 

Εδώ οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η σύγκριση ανάμεσα στους δύο βασιλικούς γάμους της χρονιάς ήταν αναπόφευκτη. Ας δούμε ποια ήταν τα κοινά στοιχεία και οι διαφορές στα φορέματα που επέλεξαν οι δύο πριγκίπισσες για την ωραιότερη μέρα της ζωής τους σύμφωνα με όσα αναφέρει το Harpeer's Bazaar.

Τα φορέματα

Η Δούκισσα του  Σάσεξ επέλεξε δύο φορέματα  με ξεκάθαρες γραμμές  και μίνιμαλ στυλ τόσο για τη γαμήλια τελετή όσο και για την γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε,  από την Clare Waight Keller της Givenchy και την Stella McCartney αντίστοιχα. Και ενώ το νυφικό  της Givenchy  που φορούσε η Μέγκαν είχε σαφείς διαφορές  από το νυφικό υπερπαραγωγή με την τεράστια ουρά  των Βρετανών σχεδιαστών Peter Pilotto και Christopher De Vos  επέλεξε η πριγκίπισσα Ευγενία τα φορέματα που επέλεξαν οι δύο πριγκίπισσες για να φορέσουν αμέσως μετά την γαμήλια τελετή είχαν εξίσου σημαντικές διαφορές μεταξύ τους.

Getty Images

 Η πριγκίπισσα  Ευγενία ανέθεσε στον  Zac Posen το δεύτερο φόρεμά της, ένα υπέροχο φόρεμα σε απαλό ροζ χρώμα αντί του κλασσικού λευκού.  Η Stella McCartney στην οποία ανέθεσε η Μέγκαν το δεύτερο φόρεμα της, είναι γνωστή για τα ready made ρούχα της που έχουν απλές γραμμές. Αυτό όπως υποστηρίζουν πολλοί είναι ένας λόγος για τον οποίο η πριγκίπισσα Ευγενία θα απεφεύγε να την επιλέξει. Ο Zac Posen από την άλλη πλευρά είναι γνωστός για τα υπερπολυτελή βραδινά φορέματα που φτιάχνει.

Το φόρεμα της  McCartney που φορούσε η Μέγκαν ήταν απλό , λιτό και ακολουθούσε τις γραμμές του σώματος τονίζοντας τη σιλουέτα της. Αυτό σίγουρα είναι ένα στοιχείο που έκανε το απλό κορίτσι που έγινε πριγκίπισσα να το επιλέξει.

Από την άλλη πλευρά ο Posen δημιουργεί φορέματα "γλυπτά" που έχουν εμφανιστεί πολλές φορές πάνω στο κόκκινο χαλί. Αγαπάει τις πτυχές, το ντραπέ και το έντονο κορζάζ . Στοιχεία που υπήρχαν στην αέρινη φούστα και στο τονισμένο στήθος,  του φορέματος της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Το στοιχείο που "αντέγραψε" η πριγκίπισσα Ευγενία από την Μέγκαν ήταν ότι το φόρεμα της δεν είχε πρόσθετα στολίδια ή δαντέλα. Και μπορεί το δεύτερο φόρεμα της Μέγκαν να ήταν πιο "μίνιμαλ" και πιο "απλό" από αυτό που φόρεσε η πριγκίπισσα Ευγενία, ήταν όμως εξίσου εντυπωσιακό, με τους παρτούς του ώμους και το εκθαμβωτικό του άσπρο χρώμα.

Ανέδειξε στο έπακρο το τέλειο σώμα της Μέγκαν τονίζοντας τις γραμμές του. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ