Ο Ερμής φέρνει μηνύματα, ειδήσεις και παλαιούς έρωτες στο προσκήνιο - Ποια ζώδια επηρεάζονται

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Ο Ερμής, σήμερα (15/10), συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη και φέρνει καταιγισμό από μηνύματα, νέα και συναντήσεις, από παλαιούς έρωτες για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Δεν αποκλείεται να λάβετε μέχρι και οικονομική ενίσχυση από άτομα που δεν περιμένατε πως πιστεύουν στο όραμά σας.

Ταύρος: Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούριες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά μπορείτε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα.

Δίδυμοι: Γίνετε για μια φορά ήρωες του εαυτού σας και μετά φροντίστε και για τους άλλους. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και οι σχέσεις σας με τους άλλους θα γίνουν ακόμα καλύτερες.

Καρκίνος: Η γοητεία σας θα μαγνητίζει τους άλλους, ώστε να τους πλησιάζετε με περισσότερη άνεση και ευκολία, είτε για να πετύχετε τους στόχους σας, είτε για να περάσετε ευχάριστα.

Λέων: Πραγματοποιήστε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα σας βοηθήσουν να ενθέσετε τις απόψεις σας, αλλά και να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα.

Παρθένος: Έχετε άμεση ανάγκη από αλλαγές στην εμφάνισή σας, για να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Αποφασίστε τις, λοιπόν, γιατί μπορεί να είναι καταλυτικές για την εικόνα σας.

Ζυγός: Φανείτε χρήσιμοι στα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεδιαλύνετε τα μπερδεμένα σας αισθήματα. Η άνοδός σας θα είναι θεαματική, γι’ αυτό να είστε προνοητικοί στις επενδύσεις σας ότι κι αν θα αφορούν.

Σκορπιός: Ο ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο, σύμφωνα με το oroskopos.gr, θα εξακολουθεί να είναι μεγάλος, όμως, αυτό δε φαίνεται να σας πτοεί. Αντιθέτως, σας εξιτάρει και οι δυσκολίες σας δυναμώνουν για να πετύχετε τα πάντα.

Τοξότης: Τα οικονομικά σας συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, παρόλο που τα έξοδά σας έχουν ανέβει κατακόρυφα, εξαιτίας των μεγάλων σχεδίων που έχετε ξεκινήσει.

Αιγόκερως: Ή που θα ερωτευθείτε παράφορα κάποιο άτομο που βρισκόταν δίπλα σας και απλά δεν το είχατε αντιληφθεί ή τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη ζωή σας, θα σας συναρπάσουν.

Υδροχόος: Με υπομονή και ψυχραιμία, θα αποφύγετε τις συγκρούσεις μεταξύ σας που δεν έχουν και λόγο να υφίστανται, αλλά και να διορθώσετε τα λάθη που υπήρξαν τους προηγούμενους μήνες.

Ιχθείς: Η πίεση που θα νιώθετε θα σας κάνει να πνίγεστε, αλλά δε θα υπάρξουν προβλήματα που να σας κάνουν να ανησυχήσετε για το μέλλον της σχέση σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ