Τα καταφέραμε! Ρεκόρ Γκίνες στο Καλλιμάρμαρο με ένα μωσαϊκό 350 τ.μ. από ανακυκλωμένα υλικά - Το παρουσίασα με χαρά (Φωτό & Βίντεο)

Το τελευταίο κομμάτι τοποθετήθηκε από δύο 4χρονες, τη Βασιλική και τη Μαρία.

Το μήνυμα υπέρ της ανακύκλωσης και του περιβάλλοντος που στάλθηκε, το Σάββατο (13/10), από το Καλλιμάρμαρο, ήταν δυνατό κι επισφραγίστηκε με ένα ρεκόρ Γκίνες, καθώς δημιουργήθηκε ένα μωσαϊκό από ανακυκλωμένα υλικά έκτασης 350 τ.μ..

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από ❤️ ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CONNECT ATHENS (@connectathens) στις

 

Παρόντες στο σημαντικό αυτό εγχείρημα, η πρωτοβουλία του οποίου ανήκε στην Connect Athens και το παρουσίασα με χαρά, ήταν μεταξύ άλλων η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, ο Γιώργος Τζελίλης, ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης, η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών πατέρας Νικόδημος, η Action Aid, ο ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το μέλος της ΕΟΕ Γιώργος Αλικάκος, το σώμα Ελλήνων Προσκόπων και εκπρόσωποι των εταιρειών «Lets do it Greece», «Ethelon», «Caritas», «Second hand« και «Aiesec» (ανταλλαγή νέων φοιτητών).

H εκδήλωση, φυσικά, περιελάμβανε αρκετή μουσική και πολύ χορό.

 

Από τις 8 το πρωί έως τις 5:30 το απόγευμα, το εγχείρημα βιντεοσκοπήθηκε παρουσία μηχανικού και 6 μαρτύρων.

 

 

Όπως απαιτεί η αρμόδια επιτροπή των ρεκόρ Γκίνες, προκειμένου να πιστοποιηθεί το επίτευγμα.

 

 

Το τελευταίο κομμάτι συμπλήρωσαν η Βασιλική και η Μαρία ηλικίας 4 ετών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fight against climate change?#connectathens#wordguinessrecord @connectathens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilia Tatoglou (@ilia_tat) στις

 

Αναφερόμενος στην επίτευξη της προσπάθειας ο συντονιστής της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, Νίκος Μπαλτάς, δήλωσε: «Τώρα που τα καταφέραμε, αισθάνομαι ανακούφιση, μεγάλη χαρά και τεράστια ικανοποίηση. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, που εδώ κι ένα μήνα εργάζεται νυχθημερόν, τα μέλη μας, τους εθελοντές μας και τους φορείς που συνέδραμαν σ’ αυτή την προσπάθεια. Όπως βεβαίως, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς το εγχείρημα έγινε υπό την αιγίδα της και τις εταιρείες που μας υποστήριξαν. Εξίσου σημαντικό είναι και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε "Φέρνοντας τα παιδιά πιο κοντά στην έννοια της ανακύκλωσης" δεδομένου ότι στην σημερινή προσπάθεια, έδωσαν ενεργά το "παρών" 10 δημοτικά Γυμνάσια και Λύκεια από όλη την Αθήνα. Επόμενος στόχος μας είναι να καταφέρουμε να διαδώσουμε το μήνυμα του connect Athens. Σε λίγες εβδομάδες δημιουργείται ένα νέο connect στην Φιλαδέλφεια και σύντομα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Θέλουμε να αφυπνίσουμε και να ενώσουμε τα νέα παιδιά της πατρίδας μας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ