Έφτασαν στο Σίδνεϊ Μέγκαν - πρίγκιπας Χάρι: Πως έκρυβε την εγκυμοσύνη της- Τι είπε η μητέρα της (Φωτό)

Δεν θέλει να πάρει νταντά για το παιδί!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν έφθασαν σήμερα στο Σίδνεϊ αρχίζοντας ένα ταξίδι 16 ημερών στον Ειρηνικό, την πρώτη μεγάλη περιοδεία τους στο εξωτερικό μετά τον γάμο τους στις 19 Μαΐου, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον μετά και την ανακοίνωσή τους ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί την άνοιξη.

"Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά ότι η δούκισσα του Σάσεξ περιμένει μωρό την άνοιξη του 2019. Οι Υψηλότητές τους εκτίμησαν ιδιαίτερα τις ευχές που είχαν από όλο τον κόσμο μετά τον γάμο τους τον Μάιο και είναι ευτυχείς  που μοιράζονται αυτή την χαρμόσυνη είδηση με τον κόσμο", ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες των Ανακτόρων του Κένσινγκτον, αρμόδιες για θέματα επικοινωνίας του πρίγκιπα Χάρι και του αδελφού του Ουίλιαμ.

15 OCTOBER: Just hours before Harry and Meghan's happy news was announced this morning, fans couldn't help but notice the strategically-placed plastic folders the Duchess was clutching to her chest in Sydney in a boxy, oversized coat and polo neck jumper

Εκτός από την Αυστραλία, το ζευγάρι θα επισκεφθεί τα νησιά Φίτζι, Τόνγκα και τη Νέα Ζηλανδία, χώρες μέλη της Κοινοπολιτείας. 

Η επίσημη επίσκεψη του ζεύγους θα αρχίσει αύριο στο Σίδνεϊ, όταν ο 34χρονος Χάρι και η 37χρονη Μέγκαν θα γίνουν δεκτοί από τον γενικό κυβερνήτη Πίτερ Κοσγκρόουβ, πριν επισκεφθούν το ζωολογικό πάρκο Ταρόνγκα και γνωρίσουν δύο κοάλα.

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα παραστούν στην αθλητική διοργάνωση Invictus Games, κατά την οποία διαγωνίζονται τραυματίες στρατιώτες που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Ο πρίγκιπας Χάρι συνέβαλε καθοριστικά στην καθιέρωση της διοργάνωσης αυτής. Στη συνέχεια, θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον.

Η εγκυμοσύνη

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν περιμένουν το πρώτο τους παιδί την προσεχή άνοιξη, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

"Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ με μεγάλη ευχαρίστηση ανακοινώνουν ότι η δούκισσα του Σάσεξ περιμένει μωρό την άνοιξη του 2019", σύμφωνα με την ανακοίνωση.  

Η Μέγκαν μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει λεπτές τεχνικές απόσπασης της προσοχής για να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα με τον στιλίστα της, Lucas Armitage, η Μέγκαν φρόντιζε να κρύβει την φουσκωμένη κοιλία της αλλάζοντας κατά πολύ την γκαρνταρόμπα της, εξού και τα μεγάλα παλτά.

Η μητέρα της Duchess of Sussex εξέφρασε τη χαρά της στην είδηση πως πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά γιαγιά.

Η Doria Ragland δήλωσε ότι ήταν «πολύ χαρούμενη για τα υπέροχα νέα» και «προσβλέπει στην υποδοχή για το πρώτο εγγόονι της».

Τον περασμένο μήνα η κα Ragland είχε δει μαθήματα παιδικής φροντίδας στην Πασαντένα της Καλιφόρνιας και μπορούσε να μετακομίσει στο Λονδίνο για να βοηθήσει να φροντίσει το παιδί γιατί η Μέγκαν μπορεί να μην θέλει να πάρει νταντά.

Doria Ragland, pictured with her daughter in May, said she was 'very happy about this lovely news' and 'looks forward to welcoming her first grandchild'

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ