Οι ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια: Τρίτη 16/10

Σήμερα Τρίτη και η Σελήνη είναι σε Σύνοδο με τον Πλούτωνα! Μπορεί η Αιγοκερίσια της διάθεση να μας «ρίχνει» λίγο, όμως η συνάντηση της με τον Πλούτωνα, ενισχύει την σοφία μας αλλά και την διορατικότητα μας!     

Κρίος:

Γενικά:

Χαράς ευαγγέλια για σένα Κριέ. Με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις επιβράβευση. Αυτό βέβαια δεν έγινε χωρίς κόπο και σήμερα θ’ απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Κριέ, πρόσεξε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, επειδή προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να προχωρήσεις και καθυστερούν. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι, ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

Ταύρος:

Γενικά

Ό,τι και να κάνεις, Ταύρε, η μέρα σού ανήκει! Είτε βρεθείς με φίλους ή με πρόσωπα της οικογενείας σου, θα περάσεις υπέροχα, νιώθοντας ότι γεμίζεις με αγάπη και αποδοχή, που θα σου δίνονται πλουσιοπάροχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις​​​​​​​

Στη σχέση σου, Ταύρε μου, υπάρχει κάποια στασιμότητα. Αναρωτήσου μήπως, από τα τόσα πολλά που κάνεις σε άλλες δραστηριότητες, χαθήκατε λίγο με το ταίρι σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά​​​​​​​

Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα και προβληματίζεσαι. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία και να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, παρόλο που τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

Δίδυμος:

Γενικά​​​​​​​

Έχεις σήμερα μια απίστευτη διάθεση, Δίδυμε, και θέλεις να τη μοιραστείς με τους δικούς σου ανθρώπους. Νιώθεις υπέροχα και θα μεταδώσεις την ανεμελιά σου στο φιλικό σου περιβάλλον, με αποτέλεσμα να περάσεις φανταστικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις​​​​​​​

Στη σχέση σου, Δίδυμε, σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα περάσετε ρομαντικά και όμορφα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς με την καλή σου διάθεση να κατακτήσεις τους πάντες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά​​​​​​​

Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμέ μου, σήμερα θα έχεις έντονο άγχος για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που ανέλαβες. Στα οικονομικά σου, θα μπεις σε περίοδο που θ’ αρχίσουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς πολλές προτάσεις.

Καρκίνος:

Γενικά​​​​​​​

Ένα φιλικό σου πρόσωπο, Καρκίνε, θα σε ξεσηκώσει για να κάνετε δραστηριότητες μαζί. Αυτό θα σε βοηθήσει, αφού είχες λίγο σκουριάσει, οπότε άδραξε την ευκαιρία και δε θα χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις​​​​​​​

Μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητα σου, Καρκίνε μου, αλλά επιβάλλεται να δείξεις ενδιαφέρον και στο ταίρι σου. Έχει σήμερα την ανάγκη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά​​​​​​​

Στη δουλειά σου, Καρκίνε, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα τακτοποιήσεις τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο.

Λέων:

Γενικά​​​​​​​

Λίγο η καλή σου διάθεση, Λέων, λίγο ότι θέλεις να ξεφύγεις, λίγο η πίεση που έχεις βιώσει τις τελευταίες ημέρες, ε, σε βλέπω να τα παρατάς όλα και να κοιτάς, πως θα περάσεις ήρεμες κι ευχάριστες στιγμές με τα πολύ δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις​​​​​​​

Η σχέση σου, Λέων, σήμερα θα πάει πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις άσχημες καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει κι έχουν περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά​​​​​​​

Σήμερα, Λέων, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μη σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο, για ν’ ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

Παρθένος:

Γενικά​​​​​​​

Πλημμυρίζεις ευγνωμοσύνη για τους γύρω σου, Παρθένε, κι η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη. Παράλληλα, σήμερα έχεις και μια απίστευτη ενέργεια, για ν’ ασχοληθείς με το σπίτι σου. Ανασκουμπώνεσαι, λοιπόν, και φτιάχνεις το χώρο σου, για να τον απολαύσεις με τους φίλους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις​​​​​​​

Η σχέση σου, Παρθένε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και λύσεις θέματα που μπορεί ακόμη να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά​​​​​​​

Στη δουλειά σου, Παρθένε, τα πράγματα σήμερα θα είναι καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για ενδεχόμενες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε πάντως να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Ζυγός:

Γενικά​​​​​​​

Σήμερα, Ζυγέ, είναι η μέρα που παίρνεις θετικές ειδήσεις και πλέον αισθάνεσαι ότι δικαιώνεσαι σε θέματα που τελευταία σ’ είχαν πιέσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις​​​​​​​

Η σχέση σου, Ζυγέ, δεν είναι άσχημη, αλλά εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να διώξεις τις αμφιβολίες που φαίνεται να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά​​​​​​​

Στη δουλειά σου, Ζυγέ, και σήμερα θα δείξεις υπευθυνότητα και θα θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά θέματα χρημάτων, να είναι αντικείμενο προσεκτικού χειρισμού.

Σκορπιός:

Γενικά​​​​​​​

Αλλαγές, αλλαγές κι άλλες αλλαγές, Σκορπιέ. Αυτό είναι το σκεπτικό σου σήμερα, από τη γκαρνταρόμπα σου, μέχρι τη διατροφή σου ή ό,τι άλλο τέλος πάντων σε πίεζε. Θα το πράξεις και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία

Αισθηματικές Προβλέψεις​​​​​​​

Σήμερα, Σκορπιέ, θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα του μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε ν’ αλλάξεις διάθεση και να δεις μερικές καταστάσεις πιο αισιόδοξα. Μετά, θα κάνεις τη σχέση που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά​​​​​​​​​​​​​​

Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε μία περίοδο με πολλά έξοδα, με κίνδυνο να παρασύρεσαι σε αγορές, που θα σε οδηγούν εκτός προγράμματος.

Τοξότης:

Γενικά​​​​​​​

Το σκέφτεσαι από δω, το πας από ‘κει, κι όμως, Τοξότη, μέσα στην ημέρα η λύση που ψάχνεις, θα έρθει σαν από μηχανής θεός. Μετά θα ανακουφιστείς και θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις​​​​​​​

Απόφυγε σήμερα, Τοξότη, να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα θα είναι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά​​​​​​​

Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, θα έχεις βαρύ φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα ανταπεξέλθεις όμως σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην πάρεις σήμερα κάποιο οικονομικό ρίσκο, ενώ σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις αρκετά.

Αιγόκερως:

Γενικά​​​​​​​

Δείχνεις σήμερα, Αιγόκερε, να ξεκαθαρίζεις τα «θέλω» σου στους γύρω σου, οι οποίοι εισπράττουν από σένα έναν απίστευτο δυναμισμό που τους εκπλήσσει. Καταφέρνεις, μέσα απ’ αυτή τη δυναμική, να βοηθήσεις τα αγαπημένα σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις​​​​​​​

Στη σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα τα πας μια χαρά. Η μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά​​​​​​​

Στη δουλειά σου, Αιγόκερε μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και σήμερα θα αρχίσουν σιγά - σιγά να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέξεις ενδεχόμενες συμφωνίες και τις υπογραφές τους.

Υδροχόος:

Γενικά​​​​​​​

Σε όποιον πραγματικά σε χρειάζεται σήμερα, Υδροχόε, σήμερα θα τρέξεις για να βοηθήσεις. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της δικής σου καλής διάθεσης και φυσικά θ’ αναγνωριστεί καταλλήλως.

Αισθηματικές Προβλέψεις​​​​​​​

Σήμερα, Υδροχόε, η καλή διάθεση που θα έχεις, θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σου. Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά​​​​​​​

Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Υδροχόε, και σήμερα θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς πάντως, αφού σταδιακά τα πράγματα θα βελτιωθούν, καθώς έρχονται πιο πολλά έσοδα.

Ιχθύς:

Γενικά​​​​​​​

Κλείνεις σήμερα παρεξηγήσεις με τα δικά σου άτομα, Ιχθύ, κι αφήνεις πίσω σου ό,τι σε στεναχωρεί, βάζοντας πλώρη για καινούργια ανοίγματα στον κοινωνικό σου χώρο. Το ευτύχημα είναι, ότι σε παίρνουν πλέον πολύ πιο σοβαρά, αφού πρόσφατα, λόγω της ανοχής σου, είχες χάσει λίγο το παιχνίδι.

Αισθηματικές Προβλέψεις​​​​​​​

Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ μου, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σε βεβαιώνω ότι θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά​​​​​​​

Στη δουλειά σου, Ιχθύ, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Μην αγχώνεσαι, λοιπόν, βλέποντας τα πάντα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις, είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζουν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ