Διάσημος τραγουδιστής συγκλονίζει με δηλώσεις για τον μικρούλη γιο του που πάσχει από καρκίνο - Τι απαντά για τη δήθεν αποχώρησή του (Φωτό)

«Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ανησυχώ» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο τραγουδιστής Μάικλ Μπουμπλέ, το καινούργιο άλμπουμ του οποίου με τίτλο «Love» θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, μίλησε για το πώς αποφάσισε να βάλει την καριέρα του στην άκρη αφού ο γιος του, Νόα, διαγνώστηκε με καρκίνο στο ήπαρ.

«Όταν βιώνεις κάτι σαν αυτό που βίωσε η οικογένειά μου, τότε αλλάζεις» είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#perspective

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Bublé (@michaelbuble) στις

 

Ο Καναδός τραγουδιστής ανακοίνωσε τον Νοέμβριο του 2016 ότι ο μεγαλύτερος γιος του Νόα, ο οποίος ήταν τότε 3 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβαλλόταν σε θεραπεία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrating this birthday with my favorite people !! Memories are made of this. #family #41 #starwars

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Bublé (@michaelbuble) στις

 

«Για εμένα, αυτό έκανε τα πράγματα λίγο πιο σαφή» είπε ο καλλιτέχνης και πρόσθεσε: «Κοιτάξτε, δεν έχω χρόνο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ανησυχώ και να ανησυχώ τί σκέφτονται οι άνθρωποι για εμένα και τι λένε για εμένα».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I hate posting just anything , so Instead ,Im posting my everything. We're on the best vacation ever. Lots of sunshine with my sunshine. #family #vacation #meandmyshadow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Bublé (@michaelbuble) στις

 

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να είναι κανείς ελεύθερος και με κάποιο τρόπο να βρει την ευτυχία, με όποιον τρόπο κι αν το κάνεις, με όποιον τρόπο κι αν συμβαίνει, ό,τι κι αν έχεις ανάγκη. Για εμένα, νιώθω ότι δεν ήμουν πρόθυμος να επιτρέψω σε κανέναν και σε τίποτα να μου στερήσει τη δουλειά μου και με κάποιο τρόπο απλά προσπάθησαν να απελευθερωθώ από αυτό» κατέληξε ο Μπουμπλέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ