Ευαίσθητη Τατιάνα Μπλάτνικ: Η 35χρονη φίλη της διαγνώστηκε με καρκίνο & δίνει μαθήματα ζωής - Φώτο

Μια συγκινητική ιστορία μοιράστηκε η Τατιάνα Μπλάτνικ μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει, δύο χρόνια πριν, με μία φίλη της που η ζωή της άλλαξε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος.

Σε ηλικία 35 ετών. Αντί όμως να αφήσει την ασθένεια να την καταστρέψει το μετέτρεψε όλο αυτό σε κίνητρο και άλλαξε ριζικά τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική της ζωή. Έγραψε μάλιστα για τη μάχη που έδωσε στο περιοδικό Harper’s Bazaar.

Η ίδια υποβήθηκε σε μαστεκτομή αλλά δεν το άφησε να την πτοήσει. Δεν έχασε στιγμή το χιούμορ της και δεν σταμάτησε να κάνει πράγματα για το μέλλον και την καριέρα της. «Δεν ήταν η πρώτη φορά, αλλά ούτε και η τελευταία, που βρήκα την ειλικρίνεια ακαι το χιούμορ να φέρνει ένα φως στην ασθένεια», σημειώνει η ίδια στο κείμενό της αναφερόμενη σε μία απάντηση που έδωσε σε επαγγελματικό τηλεφώνημα.

«Ενώ ήξερα ότι ο καρκίνος θα άλλαζε το σώμα μου, δεν είχα συνεδητοποιήσει ότι αυτό θα κάνε ικαι σε άλλα κομμάτια της ζωής μου», περιγράφει η Assia Grazioli-Venier.

Τόσο η οικογένειά της όσο και οι φίλοι της -ανάμεσά τους και η Τατιάνα Μπλάτνικ- είναι περήφανοι για τον τρόπο που διαχειρίστηκε όλο αυτό που της συνέβη και την έχουν ως πρότυπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ