30 ιδέες για εκπληκτικά νύχια σε απόχρωση σάπιο μήλο

Πέρα από τις απλές μονόχρωμες ή ματ επιλογές στα νύχια σάπιο μήλο, υπάρχουν και υπέροχοι συνδυασμοί με άλλα χρώματα που θα κάνουν το μανικιούρ σας τέλειο.

Μια υπέροχη πρόταση για το επόμενο σας σχέδιο μανικιούρ αποτελεί το χρώμα του σάπιου μήλου. Πρόκειται για μια γλυκιά και κομψή γήινη απόχρωση με μια σειρά διαφορετικών τόνων που κυμαίνονται από το ανοιχτό σχεδόν μπεζ ροζ χρώμα μέχρι το σκούρο ροζ. Όποιον τόνο κι αν επιλέξετε τα νύχια σας θα είναι εκθαμβωτικά!

Μπορείτε να διαλέξετε το βερνίκι της αρεσκείας σας, όπως το Angora Cardi της Essie και να δημιουργήσετε εντυπωσιακά μονόχρωμα μανικιούρ ή να δοκιμάσετε να βάψετε τα νύχια σας σε σάπιο μήλο με διαβάθμιση χρώματος. Τι σημαίνει αυτό; Πάρτε 5 διαφορετικές αποχρώσεις μανό σε σάπιο μήλο με μικρή τονική διαφορά μεταξύ τους και περάστε ένα ένα νύχι του χεριού σας, ξεκινώντας από το πιο σκούρο και καταλήγοντας στο πιο ανοιχτό, είτε το αντίστροφο.

Εξίσου όμορφη ιδέα αποτελεί και το παιχνίδι με τις υφές. Αν δεν έχετε δοκιμάσει τα ματ νύχια, ήρθε η στιγμή να το τολμήσετε. Τα νύχια σάπιο μήλο σε ματ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας σε κάθε περίσταση. Είναι πρωτότυπα και διακριτικά, έχοντας παράλληλα μια ξεχωριστή όψη. Το ματ top coat μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις αποχρώσεις του σάπιου μήλου στα νύχια, αλλά και στα διάφορα nail art σχέδια που ενδέχεται να δημιουργήσετε, όπως αναφέρει το beautetinkyriaki.gr.

Προτάσεις για εντυπωσιακά σχέδια με νύχια σάπιο μήλο:

Νύχια σάπιο μήλο (9)

Πέρα από τις απλές μονόχρωμες ή ματ επιλογές στα νύχια σάπιο μήλο, υπάρχουν και υπέροχοι συνδυασμοί με άλλα χρώματα που θα κάνουν το μανικιούρ σας τέλειο.

Ένα από τα χρώματα που ταιριάζει υπέροχα με το Angora Cardi και όλες τις αποχρώσεις του σάπιου μήλου στα βερνίκια είναι το χρυσό. Προσθέτει στο κατά τα άλλα μουντό νουντ χρώμα λίγη λάμψη και απογειώνει την εμφάνιση των νυχιών σας. Η πιο εύκολη επιλογή για έναν συνδυασμό χρυσού με νύχια σάπιο μήλο είναι το γκλίτερ. Εφαρμόζεται εύκολα και μπορεί να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια ή σε μέρος αυτής, δημιουργώντας διάφορα σχήματα. Μια όμορφη ιδέα αποτελεί το ombre σχέδιο ή ένα γαλλικό στα νύχια με χρυσή γραμμή.

Από εκεί και πέρα μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω στα νύχια σάπιο μήλο χρυσά τρισδιάστατα κοσμήματα και να δημιουργήσετε όποιο σχέδιο εσείς θέλετε.

Νύχια σάπιο μήλο (28)

Εξίσου όμορφος συνδυασμός είναι και το ασημί. Μπορείτε και πάλι να το εφαρμόσετε με ένα βερνίκι που έχει ασημένια χρυσόσκονη, είτε να επιλέξετε ένα μεταλλικό μανό. Παίξτε με τις γραμμές, τα πουά, είτε ζωγραφίστε αυτό που σας αρέσει και είστε έτοιμη.

Από εκεί και πέρα τα άσπρα ή nude νύχια ταιριάζουν υπέροχα με όλες τις αποχρώσεις του σάπιου μήλου. Συνδυάστε αυτά τα χρώματα και δημιουργήστε εντυπωσιακά μανικιούρ που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Επίσης, πολύ ωραία πρόταση αποτελούν και τα γραμμικά ή γεωμετρικά σχέδια στα νύχια σάπιο μήλο, όπως και τα floral nails.

Δείτε μια συλλογή με τέλεια σχέδια στα νύχια σε χρώμα σάπιο μήλο:

Νύχια σάπιο μήλο (1)

Νύχια σάπιο μήλο (2)

Νύχια σάπιο μήλο (3)

Νύχια σάπιο μήλο (4)

Νύχια σάπιο μήλο (5)

Νύχια σάπιο μήλο (6)

Νύχια σάπιο μήλο (7)

Νύχια σάπιο μήλο (8)

Νύχια σάπιο μήλο (10)

Νύχια σάπιο μήλο (11)

Νύχια σάπιο μήλο (12)

Νύχια σάπιο μήλο (13)

Νύχια σάπιο μήλο (14)

Νύχια σάπιο μήλο (15)

Νύχια σάπιο μήλο (16)

Νύχια σάπιο μήλο (17)

Νύχια σάπιο μήλο (18)

Νύχια σάπιο μήλο (19)

Νύχια σάπιο μήλο (20)

Νύχια σάπιο μήλο (21)

Νύχια σάπιο μήλο (22)

Νύχια σάπιο μήλο (23)

Νύχια σάπιο μήλο (24)

Νύχια σάπιο μήλο (25)

Νύχια σάπιο μήλο (26)

Νύχια σάπιο μήλο (27)

Νύχια σάπιο μήλο (29)

Νύχια σάπιο μήλο (30)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ