Η έγκυος Μέγκαν κάνει γιόγκα και τη νύχτα! Ποιος αποκάλυψε τα μυστικά της πιο διάσημης κυρίας « σε ενδιαφέρουσα» (φώτο)

 Η Μέγκαν μίλησε για την εγκυμοσύνη της και εξήγησε τι κάνει για να αντιμετωπίσει τις αδιαθεσίες που της δημιουργεί και να προλάβει τις "δραματικές αλλαγές" στο σώμα της.

Το πιο διάσημο και αγαπητό βασιλικό ζευγάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, κάνουν το πρώτο τους υπερατλαντικό ταξίδι. Μάλιστα πετάνε στα σύννεφα  αφού η δούκισσα του Σάσεξ περιμένει το πρώτο τους παιδάκι.
 

Χθες  το πρωί συμμετείχαν σε μια πολύχρωμη συγκέντρωση "Fluro Friday" που οργανώνουν Αυστραλοί σέρφερ πάνω στην άμμο της εμβληματικής Μποντάι Μπιτς στο Σίδνεϊ με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα ψυχικής υγείας.

Εκεί η Μέγκαν μίλησε για την εγκυμοσύνη της και εξήγησε τι κάνει για να αντιμετωπίσει τις αδιαθεσίες που της δημιουργεί και να προλάβει τις "δραματικές αλλαγές" στο σώμα της.

  Μιλώντας στην  35χρονη, Σαρλότ Κόνελι, που καθόταν δίπλα της, η δούκισσα του Σάσεξ, αποκάλυψε τα «μικρά μυστικά» της. 

«Η Μέγκαν μου είπε ότι η εγκυμοσύνη την κάνει να νιώθει σαν να έχει τζετ λαγκ. Μου είπε ότι σηκώθηκε στις 4:30 τη νύχτα για να κάνει γιόγκα στο δωμάτιό της καθώς δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Είναι λίγο δύσκολο για εκείνη καθώς πέρα από την εγκυμοσύνη έχει και πραγματικό τζετ λαγκ. Συμφωνήσαμε όμως και οι δύο πώς στην εγκυμοσύνη είναι σαν να έχεις τζετ λαγκ συνεχώς, ακόμη και αν δεν έχει ταξιδέψει», δήλωσε η Σαρλότ όπως αναφέρει το people.com

Στη συνέχεια ο Χάρι και η Μέγκαν επισκέφτηκαν   ένα σχολείο θηλέων στο οποίο και οι δύο μίλησαν για το πόσο πιστεύουν στις γυναίκες και για τις δράσεις τους για την ενδυνάμωση των γυναικών, οπως αναφερει το Marie Claire.com 

 Και μπορεί η νεαρή δούκισσα να είναι έγκυος αλλά δεν παραλείπει να είναι πάντα κοκέτα.

Σε λίγα μόνο λεπτά η Μέγκαν άλλαξε  το  καφέ φόρεμα παραλίας και φόρεσε ένα υπέροχο βαθύ μπλε φόρεμα με γαλάζια τρέσα στο τελείωμα, στενό στο πάνω μέρος με  κλος φούστα .

Τις καλύτερες εντυπώσεις έκανε και το χτένισμα της, με τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα, πιασμένα χαλαρά, τα μισά πάνω (Half-updo)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ