Ποιος είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος παγκοσμίως; – Eίναι μοντέλο 25 ετών και επιτυχημένος instagrammer

Είναι ο νεαρότερος σε ηλικία άντρας δισεκατομμυριούχος στον κόσμο... 

Είναι 25 ετών, κατάγεται από τη Νορβηγία και είναι μοντέλο. Ο λόγος για τον 25χρονο Gustav Magnar Witzøe τον νεότερο δισεκατομμυριούχο παγκοσμίως σύμφωνα με τη σχετική λίστα Forbes.

Ο Gustav Magnar Witzøe δεν διστάζει να μοιραστεί με τους followers του φωτογραφίες από την πολυτελή ζωή του και τα ταξίδια που κάνει με τα ιδιωτικά και πανάκριβα jet του.

Είναι ο νεαρότερος σε ηλικία άντρας δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, με περιουσία που εκτιμάται περίπου στα 2.8 δισ. ευρώ.

Ο Witzøe είναι επίσης ένας αρκετά επιτυχημένος instagrammer με 80.000 followers και φωτογραφίες που μαρτυρούν την πολυτελή ζωή του. Ο ίδιος επισκέφθηκε πρόσφατα την Ελλάδα για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το μοντέλο έχει υπογράψει «χρυσό συμβόλαιο» με κορυφαίο πρακτορείο της χώρας του ενώ κληρονόμησε την τεράστια περιουσία του από τον πατέρα του ο οποίος του χάρισε σχεδόν την μισή Salmar ASA. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής σολομού παγκοσμίως, η οποία ιδρύθηκε το 1991.

Παρ΄όλα αυτά το νεαρό μοντέλο παραδέχτηκε ότι δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση, αλλά αντίθετα επένδυσε σε μικρές τοπικές νεοσύστατες επιχειρήσεις. Μιλώντας στη νορβηγική εφημερίδα Dagblade το καλοκαίρι, έδειξε την πιο λογική πλευρά του εξηγώντας: «Δεν μπορείς απλά να γίνεις το αφεντικό μιας τόσο μεγάλης επιχείρησης μέσα σε μια μέρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ