Γόης 54χρονος παντρεύτηκε την 27χρονη φίλη της κόρης του που τον ερωτεύθηκε τρελά (φώτο)

"Οι άνθρωποι στο δρόμο μας κοιτάζουν αλλά νομίζω ότι αυτό γίνεται γιατί είμαστε και οι δύο καλοντυμένοι και είμαστε ένα όμορφο ζευγάρι"

Οι ταινίες και τα σενάρια των σήριαλ ενίοτε αντιγράφουν τη ζωή, αλλά η ζωή έχει πάντα το δικό της μοναδικό τρόπο να φτιάχνει τα καλύτερα "σενάρια". Μια 27χρονη κοπέλα από την Αριζόνα αγνόησε την τεράστια διαφορά ηλικίας που την χωρίζει από τον άνθρωπο που τελικά παντρεύτηκε γιατί τον ερωτεύθηκε τρελά. Μάλιστα ο σύζυγος της είναι μπαμπάς της καλύτερης φίλης.

Η  Τέιλορ Λέμαν γνώρισε τον σύζυγο της Κερν, 5 χρόνια πριν μέσω της 30χρονης  κόρης του Αμάντας με την οποία ήταν φίλες. "Οι άνθρωποι στο δρόμο μας κοιτάζουν αλλά νομίζω ότι αυτό γίνεται γιατί είμαστε και οι δύο καλοντυμένοι και είμαστε ένα όμορφο ζευγάρι", λέει η Τέιλορ. Ο κύριος Λέμαν από την πλευρά του λέει ότι σαν ζευγάρι μοιάζουν με την Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς και τον Μάικλ Ντάγκλας λόγω της διαφοράς ηλικίας, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Πως ξεκίνησε όμως το ειδύλλιο;  Ιδού πως το περιγράφει η κυρία Τέιλορ Λέμαν:

«Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, δούλευα με την κόρη του Κερν, η οποία ήταν η καλύτερη μου φίλη. Ήταν παντρεμένος εκείνη την περίοδο και εγώ είχα σχέση. Τον θεωρούσα πολύ όμορφο άντρα. 

Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες. Μου είπε ότι είμαι γλυκιά και αρχίσαμε να φλερτάρουμε ο ένας με τον άλλον σε ένα μπαρ.Με την Αμάντα ήμασταν φίλες πολλά χρόνια πριν τα φτιάξω με τον μπαμπά της. Οπότε είχα πολλές ενοχές και ένιωθα άσχημα στην αρχή. Με τον καιρό όμως το ξεπέρασα. Ξέρει οτι θα είμαι εκεί πάντα για εκείνη, προκειμένου να την βοηθήσω στην ζωή της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Κερν είναι πολύ όμορφος και αγαπώ τον τρόπο με τον οποίο φροντίζει και  περιποιείται τον εαυτό του. Είναι μορφωμένος, έξυπνος και επιτυχημένος".

Καλά ο έρως αλλά....οι συγγενείς; Πως δέχθηκαν αυτό το δεσμό; Η νεαρή Τέιλορ συνεχίζει:

«Στην αρχή οι γονείς μου ανησυχούσαν. Η μητέρα μου ήταν εκνευρισμένη που ήταν ο πατέρας της καλύτερης μου φίλης, αλλά ήξεραν ότι πάντα έβγαινα με μεγαλύτερους.Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα όμως, με αποτέλεσμα η μητέρα μου, η μητριά μου και ο πατέρας μου να μας επισκεφτούν και να είναι όλα μία χαρά»

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ