Βίντεο: 15χρονος μαθητής απειλεί την καθηγήτρια του με ψεύτικο όπλο – Σάλο στη Γαλλία από το περιστατικό

Σοκ προκάλεσε ένας έφηβος μαθητής στο Παρίσι όταν έστεψε ένα ψεύτικο όπλο προς την καθηγήτριας του, ζητώντας της επιτακτικά να κατεβάσει το κεφάλι της και να του σβήσει την απουσία.

Το βίντεο το τραβούσε ένας εκ των συμμαθητών του, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται πως ήταν απλώς ένα αστείο. Κατά τη διάρκεια του βίντεο ακούγονται τα γέλια των συμμαθητών του, ενώ η καθηγήτρια προσπάθησε να συνεχίσει απερίσπαστη και με ψυχραιμία τη δουλειά της, εκτελώντας τις εντολές του οπλισμένου μαθητή της.

Αφού το συμβάν τελείωσε, η γυναίκα ενημέρωσε τις Αρχές και λίγο αργότερα ο έφηβος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα με τον πατέρα του. Στους αστυνομικούς δήλωσε πως το όπλο του ήταν ψεύτικο και ότι επρόκειτο για ένα αστείο.

Μαθητής στη Γαλλία απειλεί καθηγήτρια με ψεύτικο όπλο

Τόνισε πως δεν είχε καμία πρόθεση να φοβίσει την καθηγήτρια, η οποία κατέθεσε μήνυση για «βίαιη απειλή με τη χρήση όπλου».

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας καταδίκασε το γεγονός και ανέφερε σχετικά με αυτό: «Το σχολείο είναι το λίκνο της δημοκρατίας και εκεί πρέπει να μάθουμε να τη σεβόμαστε» ανέφερε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ