Πού κάνουν μπάνιο οι γυμνιστές στην Ελλάδα;

Εάν δεν ανήκετε στην κατηγορία των «ντροπαλών» και επιθυμείτε να νιώσετε «ένα με τη φύση», τότε οι προορισμοί που ακολουθούν είναι ιδανικοί για σας. Οι διασημότερες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα είναι πραγματικά πανέμορφες, ενώ ακόμα και για τους πιο ντροπαλούς αξίζει τον κόπο μία δοκιμή, αφού η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη.

Εάν δεν ανήκετε στην κατηγορία των «ντροπαλών» και επιθυμείτε να νιώσετε «ένα με τη φύση», τότε οι προορισμοί που ακολουθούν είναι ιδανικοί για σας. Οι διασημότερες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα είναι πραγματικά πανέμορφες, ενώ ακόμα και για τους πιο ντροπαλούς αξίζει τον κόπο μία δοκιμή, αφού η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν ποιες είναι οι ιδανικότερες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα και πώς μπορείτε να πάτε εκεί.

1. Μικρή Μπανάνα - Σκιάθος

Η πιο φημισμένη παραλία γυμνιστών στη Ελλάδα. Για όσους δε διαθέτουν αυτοκίνητο, το λεωφορείο υπ' αριθμόν 26 μπορεί να τους πάει εκεί. Στο τέρμα του λεωφορείου, υπάρχουν πινακίδες προς παραλία «Μπανάνα» καθώς και μία πινακίδα «Nudist Club Greece». Μετά απο 10 λεπτά ποδαρόδρομο, ο επισκέπτης φτάνει στην παραλία «Μπανάνα» και εκεί κάνει δεξιά, πάνω απο τον λόφο, όπου αρχίζει η «Μικρή Μπανάνα», η παραλία γυμνιστών.


 

2. Super Paradise - Θάσος

O Σούπερ Παράδεισος της Θάσου βρίσκεται 23 χιλιόμετρα από την πόλη διαμέσου του παραλιακού δρόμου του νησιού. Δεν υπάρχει πινακίδα προς την παραλία, αλλά ακολουθείτε τον χωματόδρομο προς το «Paradise Bar & restaurant on the beach».


 

3. Παλαιοχώρα - Κρήτη

Απέχει 75 χιλιόμετρα από τα Χανιά, αλλά η ταλαιπωρία αξίζει τον κόπο, αφού η παραλία είναι πραγματικά πανέμορφη. Στην Παλαιοχώρα υπάρχουν δύο παραλίες. Μία με άμμο, όπου ο γυμνισμός επιτρέπεται μόνο σε ένα κομμάτι της, και άλλη μία, όπου έχει βότσαλα και προσφέρεται εξ' ολοκλήρου για γυμνισμό.


 

4. Φαληράκι - Ρόδος

Βρίσκεται περίπου 3 χιλιόμετρα από τη νότια άκρη της πλαζ στο Φαληράκι. Η ένδειξη «Nudist Beach – FKK» βρίσκεται μετά το ξενοδοχείο «Muses» και σημαίνει ότι έφτασες στον προορισμό σου.


 

5. Τσαμαδού - Σάμος

Βγαίνοντας στο λιμάνι της Σάμου, ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο βορειοδυτικά για τα επόμενα 12 χιλιόμετρα. Εκεί υπάρχει μια ταβέρνα με πάρκινγκ για το αμάξι, καθώς και ένα μονοπάτι που οδηγεί σε ένα σνακ μπαρ, από όπου και ξεκινά η παραλία των γυμνιστών. Η παραλία είναι οργανωμένη, αφού παρέχονται ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους, αλλά και χημικές τουαλέτες.


 

6. Μυρτιώτισσα - Κέρκυρα

Μία πανέμορφη και πεντακάθαρη παραλία, αλλά ο δρόμος προς τα εκεί είναι δύσβατος και απαιτεί αυτοκίνητο με γερές αναρτήσεις. Λίγο πριν τον δρόμο για την παραλία της Γλυφάδας, στρίβετε δεξιά προς Έρμονες, μέχρι να δείτε την πινακίδα για την παραλία των γυμνιστών λίγο πριν το χωριό Βάτος.


 

7. Super Paradise - Μύκονος

Το φημισμένο Super Paradise, δεν είναι αποκλειστικά παραλία γυμνιστών, παρόλ' αυτά θα βρεις πολλούς να βουτάνε χωρίς τα μαγιό τους. Παλαιότερα ήταν ο παράδεισος των γυμνιστών, χωρισμένη σε τρία μέρη: στο gay κομμάτι, εκεί όπου όλοι ήταν γυμνοί, αλλά ήταν μόνο άνδρες, και στο άλλο μέρος, που ήταν το μέρος των ζευγαριών. Ακόμα κι αν έχει αλλάξει αυτός ο διαχωρισμός, παραμένει μια καταπληκτική παραλία, που αξίζει να επισκεφθείτε.


Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ