Συμφωνία Aegean με τον αερομεταφορέα των Αραβικών Εμιράτων για πτήσεις κοινού κωδικού

Συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού (code share) με την Aegean Airlines υπέγραψε ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (HAE), εταιρεία Etihad Airways.

Συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού (code share) με την Aegean Airlines υπέγραψε ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (HAE), εταιρεία Etihad Airways.



Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Aegean Airlines από τις 30 Μαρτίου 2014, θα πραγματοποιεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις από Αθήνα προς Αμπού Ντάμπι, ενώ η χρήση των κωδικών πτήσεων της Etihad Airways, σε πτήσεις της Aegean Airlines, τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων Αρχών.

Οι νέες πτήσεις της Aegean Airlines από Αθήνα προς Αμπού Ντάμπι θα εκτελούνται με αεροσκάφος τύπου Airbus 320, χωρητικότητας 168 θέσεων. Η Etihad Airways, θα τοποθετήσει τους κωδικούς πτήσεών της, σε εκτός Αθήνας πτήσεις προς 16 ελληνικούς προορισμούς, καθώς και σε δέκα επιπλέον πόλεις της Ευρώπης της Aegean Airlines.

Σε αντάλλαγμα, η Aegean Airlines θα προσφέρει νέες πτήσεις κοινού κωδικού μεταξύ της Αθήνας και επτά προορισμών στην περιοχή του Περσικού κόλπου, στην Αυστραλία και τη Νότια Αφρική.

Αναλυτικότερα, οι ελληνικοί προορισμοί περιλαμβάνουν την Αλεξανδρούπολη, τα Χανιά, τη Χίο, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, την Καβάλα, την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα, την Κω, τη Λήμνο, τη Μύκονο, τη Μυτιλήνη, τη Ρόδο, τη Σάμο, τη Σαντορίνη και τη Θεσσαλονίκη. Οι προορισμοί της Aegean Airlines οι οποίοι θα εκτελούνται με αριθμό πτήσης της Etihad Airways περιλαμβάνουν τη Βιέννη, την Πράγα, τη Ρώμη, τη Βενετία, τη Βαρσοβία, το Βουκουρέστι, τη Μαδρίτη, τα Τίρανα, τη Σόφια και τη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ