Κομψά βραδινά φορέματα για να ξεχωρίσετε στο ρεβεγιόν!

geniko

 

Τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις μία ανάσα κι είναι πια καιρός να αποφασίσετε τι θα φορέσετε στο επίμαχο γιορτινό ρεβεγιόν!
Κάτι λαμπερό αλλά κομψό, κάτι άνετο αλλά μοντέρνο, κάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε και ν’ αποκομίσετε τα θετικότερα όλων σχόλια.

 

Εμείς επιλέξαμε 8 γιορτινά  φορέματα και σας τα παρουσιάζουμε!

 

Μίνι μαύρο φόρεμα CELESTINO με δαντέλα στη μέση, τους ώμους και την πλάτη, χρυσό φερμουάρ και άνοιγμα πίσω. Κοστίζει 39,90 ευρώ και θα το βρείτε στο www.celestino.gr:

celestino

 

Μήπως προτιμάτε ένα φόρεμα σε πιο έντονο χρώμα; Τι λέτε γι’ αυτό το κόκκινο φόρεμα σε γραμμή Α με χαριτωμένους φιόγκους στους ώμους; Ανήκει στη χειμερινή κολεξιόν της εταιρίας ZIC ZAC, κοστίζει 60 ευρώ και μπορείτε να το αποκτήσετε απ’ το www.ziczac.gr:

ziczac

 

Άκρως γιορτινό είναι και αυτό το BSB αμπιρ mini φόρεμα τύπου ταφτά με χρυσό τοπ, σούρα κάτω από το στήθος και δέσιμο στο πίσω μέρος. Κοστίζει 89,90 ευρώ και το είδαμε στο www.bsbfashion.com:

bsb

 

Εμείς πάντως λατρέψαμε κι αυτό το κοντό RAXEVSKY φόρεμα με ιδιαίτερα ανοίγματα στο μπούστο και στην πλάτη και διακοσμητικές πιέτες. Μία εναλλακτική πρόταση από την collection της Ζέτας Μακρυπούλια. Η τιμή του είναι 154 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε απ’ το www.raxevsky.com:

raxevsky

 

Αν πάλι αναζητάτε ένα μακρύ φόρεμα, δείτε αυτό το μπορντό της BERSKHA με δαντέλα στη φούστα και τα μανίκια. Η τιμή του είναι 45,99 ευρώ και διατίθεται απ’ το www.bershka.com:

βερσκα


Δείτε την συνέχεια στο infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ