Γνωρίστε τους 6 Έλληνες καινοτόμους του 2013 που επιβράβευσε το Eirinika - Tα Success Stories που έγιναν σύμβολο της δύναμης των Ελλήνων μέσα στην κρίση! (φωτό)

6 Έλληνες καινοτόμοι μίλησαν για το πάθος που τους οδήγησε στην επιτυχία εν μέσω κρίσης: 5+ 1 δημιουργοί επιβράβευσε το eirinika για την τόλμη, την πρωτοπορία και το ομαδικό πνεύμα με ένα μπουκάλι λάδι που φέτος έλαβε πολλές διεθνείς διακρίσεις.

6 Έλληνες καινοτόμοι μίλησαν για το πάθος που τους οδήγησε στην επιτυχία εν μέσω κρίσης: 5+ 1 δημιουργοί επιβράβευσε το eirinika για την τόλμη, την πρωτοπορία και το ομαδικό πνεύμα με ένα μπουκάλι λάδι που φέτος έλαβε πολλές διεθνείς διακρίσεις.


Στο πανελ Γιώργος Κόρδας, Σπύρος Ντόβας- Taxibeat, Ειρήνη Νικολοπούλου, Αντώνης Χατζηαντωνάς ,Κώστας Μπαλάφας- MoriaElea, Τίνα Μιναρετζή

Ο Γιώργος Κόρδας , η Τίνα Μιναρετζή, ο Γιώργος Βασιλάκης, ο Κώστας Μπαλάφας ,ο Σπύρος Ντόβας & ο Αντώνης Χατζηαντωνάς μίλησαν χθες γιά τα πρωτοποριακά projects τους στην εκδήλωση που οργάνωσε το site της Ειρήνης Νικολοπούλου eirinika.gr σε εκδήλωση στο Hilton στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Moneyshow. *

6 ξεχωριστοί άνθρωποι 6 μοναδικές προσωπικές ιστορίες είτε στον παραδοσιακό τομέα τους είτε σε κάτι εντελώς νέο που το πέτυχαν και τώρα διακρίνονται σε διεθνές επίπεδο.
Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους της, η Ειρήνη Νικολοπούλου εξήγησε ότι πήρε την πρωτοβουλία να αναδείξει αυτούς τους 6 πρωταγωνιστές καινοτόμων δράσεων γιατί πρόσφεραν ελπίδα & αισιοδοξία στην ειδησεογραφία μέσα στο 2013.
Ο μεγάλος ερευνητής μας Γιώργος Κόρδας με δεύτερη Πανευρωπαική διάκριση μέσα στο 2013 μας μίλησε με πάθος γιά τις καινοτόμες εφαρμογές νανοτεχνολογίας που ανέπτυξε με την ομάδα του γιά να βοηθήσουν στην θεραπεία του καρκίνου του μαστού και του προστάτη . Εντυπωσιάτηκε το κοινό από τις προοπτικές αυτής της Ελληνικής πατέντας που ο κ Κόρδας μέσω του Ολλανδού business partner του θα προωθήσει σε παγκόσμια κλίμακα.

Γιώργος Κόρδας, πολυβραβευμένος ερευνητής της νανοτεχνολογίας με τον καθηγητή του Παν/μίου Θεσσαλίας κο Βλάχο.

Η δυναμική Λαρισαία Τίνα Μιναρετζή φοιτά ακόμη στο Πολυτεχνείο και δημιούργησε με φίλους και συνεργάτες Ελληνες και ξένους το πρώτο διαδικτυακό νηπιαγωγείο. "Η οικογένεια μου υφίσταται τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης που επηρέασαν και την δική μου ζωή όμως δεν τό'βαλα κάτω , αγωνίστηκα και πέτυχα τον στόχο μου ". Ειλικρινά συγκίνησε το ακροατήριο.

H Τίνα Μιναρετζή δημιουργός του πρώτου ηλεκτρονικού νηπιαγωγείου με εναν εκ των συνεργατών της

Μάλλον γούρι έφερε στο TaxiBeat η εκδήλωση του eirinika.gr αφού όταν ανέβηκε στο πάνελ ο εκπρόσωπος του Σπύρος Ντόβας με ένα μεγάλο χαμόγελο μας ανακοινώνει " ερχόμενος εδώ έμαθα ότι εγκρίθηκαν 4.000.000 ευρώ χρηματοδότηση από διεθνές fund γιά το TaxiBeat και έτσι θα προχωρήσουμε στην επέκταση μας και σε άλλες χώρες εκτός από την Γαλλία την Βραζιλία το Μεξικό όπου ήδη έχουμε ξεκινήσει συνεργασία "Χειροκροτήματα δυνατά ακολούθησαν , όπως αντιλαμβάνεσθε με αυτή την μεγάλη νίκη και είδηση γιά το ελληνικό success story!
 

Με χαρά ο Σπύρος Ντόβας μας ενημερώνει γιά τα 4 εκ ευρώ που μόλις χρηματοδοτήθηκε το taxibeat

Ακολούθησε ο Κώστας Μπαλάφας ό οποίος μας είπε ότι όταν πρίν δύο χρόνια , αυτός και η γυναίκα του έμειναν άνεργοι , δεν κάθησαν να κλαίνε αλλά έβαλαν μπροστά το Μοria Elea που φέτος διακρίθηκε παγκοσμίως με 5 βραβεία Χρυσό γιά την συσκευασία και ασημένιο γιατην γεύση στην Νέα Υόρκη και στο Λος Αντζελες!! το eirinika επιβράβευσε τους καλεσμένους του με ένα μπουκάλι Moria Elea ...

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός : ο Κώστας Μπαλάφας με το πολυβραβευμένο λάδι του Moria Elea και οι συνδημιουργοί του εστιατορίου -παντοπωλείου Philema που μετά τις Βρυξέλλες πάει Κοπεγχάγη και Άμστερνταμ

Ετοιμάζονται για τα Χριστουγεννιάτικαμαγειρέματα οι δύο σεφ της Λεσχης Αρχιμαγείρων και συνεργάτες στο eirinikaΚωνσταντίνος Μουζάκης και Ηλίας Ιωσηφέλης

Σειρά είχε ο Γιώργος Βασιλάκης πολιτικός μηχανικός που πήρε το αεροπλάνο από την Κρήτη μαζί με 3 φίλους του απο το Βόλο και προσγειώθηκαν στις Βρυξέλλες με ένα Ελληνικό εστιατόριο - μπακάλικο που του έδωσαν το όνομα "Philema "Τα Φιλέματα τους με μία εξαιρετική επιλογή θαυμάσιων συκευασμένων προιόντων από όλη την Ελλάδα και μαμαδίστικο φαγητό , θα αποκτήσουν αδελφάκια στο Αμστερνταμ και στην Κοπεγχάγη μέσα στο 2014.

Last but not least ο Αντώνης Χατζηαντωνάς που άλλαξε την ζωή του ριζικά και από λίαν επιτυχημένος λογιστής πήγε στο Χόλυγουντ πετυχαίνοντας μέσα σε 2 χρόνια να γίνει executive producer σε ταινίες σαν το The Butler με πρωταγωνίστρια την Οπρα Γουίνφρευ ! Στα άμεσα σχέδια του είναι να κάνει γυρίσματα με παραγωγές του Χόλυγουντ και στην Ελλάδα !You are very Welcome home Adonis Xatziadonas !
To eirinika . gr θα συνεχίσει την ανάδειξη , επιβράβευση των Ελλήνων και Ελληνίδων που χαράσσουν νέους δρόμους και δημιουργούν τις προυποθέσεις γιά την Ελλάδα του μέλλοντος !

Μία μεγάλη ομάδα φοιτητών των σχολών ΑΚΜΗ ήρθε να παρακολουθήσει την εκδήλωση του eirinika.gr

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων,ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βερνίκος , ο γνωστός manager Δαμιανός Χατζηκόκκινος ,ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Βλάχος , η CEO της Μίλητος Ολγα Σταυροπούλου , οι επιχειρηματίες Μανώλης Βορδώνης του ξενοδοχείου " Ποσειδώνιον ", Ιάσων Γκαζιάνης & Γιώργος Καρακώστας , εκπρόσωποι των φιλικών μας sites Infokids & news.gr , οι σεφ μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων που συνεργάζονται με το eirinika .gr Κωσταντίνος Μουζάκης και Ηλίας Ιωσηφέλης , 50 φοιτητές του ΙΕΚ Ακμή με τους καθηγητές τους, δημοσιογράφοι κά

Γιώργος Κόρδας πολυβραβευμένος ερευνητής της νανοτεχνολογίας με τον καθηγητή του Πανμίου Θεσσαλίας κο Βλάχο και τον Αντώνη Χατζηαντωνά παραγωγό πλέον στο Χόλυγουντ με πρώτη επιτυχία το The Butler που πάει στα Όσκαρ

Χαμόγελα για τον Γιώργο Βερνίκο και την Ελενα Τουπογιάννη κόρη της Ειρήνης Νικολοπούλου

O Πάνος Καρβούνης, η Ειρήνη Νικολοπούλου με τον πολιτικό μηχανικό Ιάσονα Γκαζιάνη και την κόρη του Αριάδνη


Ο Δαμιανός Χατζηκόκκινος με τον Χάρη Χατζηκόκκινο και την Κυριακή Μπουζούνη


Ο Φοίβος Μορίδης, Πόπη Μητρογώγου και Αντώνης Χατζηαντωνάς


Παντελής Ξανθίδης, Γιάννης Ριζόπουλος, Αγγελίνα Μιχαηλίδου


Γιώργος Βερνίκος, Λένα Παγώνη

*Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον δημιουργό του Moneyshow για την ευγενική του πρόσκληση προς το Eirinika

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ