Αποκλειστικό! Η Νέα Ελληνική Τηλεόραση της Νέας Υόρκης στα γυμνασμένα χέρια της Γιάννας Νταρίλη

To Eirini The Blog μιλάει με τη Yanna Darilis, διευθύντρια και ιδρυτικό μέλος της New Greek TV.Η New Greek TV ιδρύθηκε από μια ομάδα νέας γενιάς Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών (Yanna Darilis, Andrew Latos, Peter Latos, Tom Hiotis, Dino Antonopoulos and Nick Base) που έχουν βαθιά πίστη στο όραμα μια νέας ελληνοαμερικανικής τηλεόρασης που θα ικανοποιεί τις ανάγκες της Κοινότητας.

To Eirini The Blog μιλάει με τη Yanna Darilis, διευθύντρια και ιδρυτικό μέλος της New Greek TV.

Πρόσφατα μαζί με μία ομάδα νέας γενιάς Eλληνοαμερικάνων επιχειρηματιών αγοράσατε το NGTV, το σημαντικότερο και μοναδικό κανάλι της Παροικίας. Τι αλλάζει για τους τηλεθεατές;

Η New Greek TV, Inc. ("New Greek TV") προχώρησε σε εξαγορά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (NGTV), του ελληνικού καναλιού με τα περισσότερα χρόνια λειτουργίας στις ΗΠΑ. H NGTV από το 1987 παρέχει ελληνοαμερικάνικο πρόγραμμα στην Νέα Υόρκη και την ευρύτερη περιοχή του Tri State.

Η New Greek TV ιδρύθηκε από μια ομάδα νέας γενιάς Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών (Yanna Darilis, Andrew Latos, Peter Latos, Tom Hiotis, Dino Antonopoulos and Nick Base) που έχουν βαθιά πίστη στο όραμα μια νέας ελληνοαμερικανικής τηλεόρασης που θα ικανοποιεί τις ανάγκες της Κοινότητας.

Η ομάδα μας στο New Greek TV είναι εξαιρετικά χαρούμενη που συνεχίζει στα βήματα που χάραξε ο κ. Δημήτρης Καστανάς, φέρνοντας μια σύγχρονη προσέγγιση για το κανάλι. Μια προσέγγιση που σκοπό έχει να πείσει και να γοητεύσει τους Ελληνοαμερικάνους 2ης και 3ης γενιάς, την νέα γενιά των Ελληνοαμερικάνων με πρόγραμμα στα Αγγλικά και στα Ελληνικά.

Ο στόχος είναι το New Greek TV να διατηρήσει και να προωθήσει περαιτέρω τον Ελληνισμό δημιουργώντας προγράμματα στα οποία θα έχουμε την συμμετοχή των τηλεθεατών μας. Το πρόγραμμα που θα δημιουργήσουμε θα συμπεριλαμβάνει ειδησεογραφία, sports, talk shows, ταξιδιωτικές εκπομπές, εκπομπές πολιτισμού και παιδικές σειρές.

Με λίγα λόγια θα αλλάξουν όλα με σκοπό να γίνουμε το κανάλι που θα έχει τα πάντα για τους  τηλεθεατές της Παροικίας. Για αυτό ακριβώς ζητάμε και τις ιδέες όλων.

Πότε ξεκινάει το νέο πρόγραμμα;

Το νέο πρόγραμμα θα έχει εκπλήξεις και όλα αυτά που ξέρουμε ότι ενδιαφέρουν την Κοινότητα. Συγχρόνως, θέλουμε να προσφέρουμε την πλατφόρμα για κάθε ελληνική δημιουργία τόσο στην Αμερική όσο και στην Ελλάδα, να είμαστε η γέφυρα.

Νομίζω ότι στις μέρες μας η μεγαλύτερη αξία είναι εντοπίσουμε ταλαντούχους νέους και νέες από την Παροικία.  Ευελπιστούμε ότι σταδιακά, από το τέλος του Σεπτεμβρίου, θα δείτε το νέο μας πρόγραμμα.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ