Βρέθηκε λύση για την ψαλίδα! Brazilian Blowout Split End Repair για την οριστική καταπολέμηση της ψαλίδας σε 20 μόνο λεπτά

Νέα θεραπεία για την οριστική καταπολέμηση της ψαλίδας. Η μοναδική επαγγελματική θεραπεία που δυναμώνει, σφραγίζει και προστατεύει την άκρη της τρίχας για 4 εβδομάδες σε 20 μόνο λεπτά.

Νέα θεραπεία για την οριστική καταπολέμηση της ψαλίδας. Η μοναδική επαγγελματική θεραπεία που δυναμώνει, σφραγίζει και προστατεύει την άκρη της τρίχας για 4 εβδομάδες σε 20 μόνο λεπτά.

Photo

  • Ενδυναμώνει και διορθώνει τις προβληματικές άκρες
  • Σφραγίζει την ψαλίδα αμέσως
  • Προστατεύει από τη θερμότητα του αέρα (πιστολάκι)
  • Διατηρεί το σχήμα του κουρέματος

Καινούριο! Βρέθηκε λύση για την ψαλίδα!

Η μόνη υπηρεσία στο κομμωτήριο που αμέσως αναδομεί, ενισχύει, ενυδατώνει & προστατεύει την τρίχα έως και 4 εβδομάδες σε μόλις 10 λεπτά!

Χρησιμοποιώντας ένα ειδικο Thermo-Marine Bonding System ™, αυτή η θεραπεία συμπληρώνει και δεσμεύει σπασμένα μαλλιά και τις ίνες μαζί, αμέσως επιδιορθώνει την ψαλίδα, ενώ ένα Brazilian Super Nutrient Complex αποτρέπει μελλοντικές θραύσεις με την προστασία των άκρων κατά του καθημερινού styling και των περιβαλλοντικών ζημιών.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι άμεση αναδόμηση, η τρίχα είναι ισχυρότερη, πιο υγιή και προστατεύεται από μελλοντικές θραύσης.
Τι να περιμένετε:

  • Αρχίζοντας με ελαφρώς θαμπό μαλλί, πλυμένο με σαμπουάν, ο στυλίστας θα τοποθετήσει ελαφρά το διάλυμα επί του πυθμένα 2 έως 3 ίντσες των μαλλιών.
  • Το προϊόν θα χτενιστεί μέσα από τα άκρα για να εξασφαλίσει κάθε σκέλος να είναι επικαλυμμένο με επανορθωτικά θρεπτικά συστατικά για να επιδιορθώσει, όπου η τρίχα είναι σπασμένη ή ταλαιπωρημένη.
  • Στη συνέχεια, ο στυλίστας θα στεγνώνει τα μαλλιά με πιστολάκι όσο το δυνατόν ομαλότερα χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα.
  • Τέλος, ο στυλίστας θα χρησιμοποιήσει σίδηρο 2 έως 3 ίντσες από τον πυθμένα της τρίχας για να σφραγίσει το προϊόν και να λειάνει τα άκρα.

Με την ολοκλήρωση της θεραπείας δεν υπάρχει χρόνος αναμονής! Μπορείτε να λούσετε τα μαλλιά σας άμεσα, να ασκηθείτε, να βάλετε τα μαλλιά σας σε κλιπς, αλογοουρά ή κότσο χωρίς να ανησυχείτε!

braziliankeratintreatment.gr

https://www.facebook.com/AngelopoulosHair


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ