Και μετά το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Ιδού 7 προτάσεις για το κατάλληλο..πρωινό την πρώτη μέρα του καινούργιου χρόνου!

Θα φάμε, θα πιούμε και θα διασκεδάσουμε στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μας, αλλά η πρώτη μέρα του χρόνου είθισται να ξεκινά πάντα με ένα καλό… πρωινό.

Θα φάμε, θα πιούμε και θα διασκεδάσουμε στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μας, αλλά η πρώτη μέρα του χρόνου είθισται να ξεκινά πάντα με ένα καλό… πρωινό. Το click@Life και η Βάλια Κανελλοπούλου σας προτείνει μερικές ξενοδοχειακές επιλογές για ένα ξεχωριστό πρωτοχρονιάτικο πρωινό.



Στη Μεγάλη Βρεταννία, το πρωινό θα έχει πολυτελή αύρα και πολλή νοστιμιά. Τα ασπρόμαυρα στοιχεία θα παραπέμπουν στην κλασική σκακιέρα, με πρωταγωνιστικό ρόλο αυτόν της «Βασίλισσας» και του «Βασιλιά», ενώ οι νοστιμιές θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες σε παραμυθένια σκηνικά. Ένας πλούσιος πρωινός μπουφές με πολλές λιχουδιές θα σας περιμένει (40€).
Πληροφορίες:  Πλατεία Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Ξενοδοχείο Grande Bretagne, Αθήνα, 210 3330000.



Το ξενοδοχείο Hilton και το εστιατόριό του Βυζαντινό, θα προσφέρουν στους ξενύχτηδες του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν, το θρυλικό hangover breakfast, σε έναν πλούσιο μπουφέ, με λαχταριστές γεύσεις και ζεστά και κρύα ροφήματα (40€), από τις 4.30 π.μ. μέχρι τις 10.30 π.μ.
Πληροφορίες: Βασ. Σοφίας 46, Ξενοδοχείο Hilton, Αθήνα, 210 7281400.



Το εστιατόριο La Terrasse στο ξενοδοχείο Πεντελικόν, θα στήσει από τις 5.30 το πρωί  μέχρι τις 10 π.μ., έναν πρωτοχρονιάτικο πρωινό μπουφέ για τους ξενύχτηδες, με φρέσκο χυμό πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ, φρεσκοψημένα κρουασάν βουτύρου και σοκολάτας, δανέζικα, μπριός, muffins, τσουρέκι, κέικ, μπαγκέτες και ψωμάκια, σπιτικές μαρμελάδες, ποικιλία τυριών και αλλαντικών, καπνιστό σολομό, αυγά, πατάτες «hash brown», μπέικον, λουκάνικα, μανιτάρια, μακαρονάδες, πίτες, λουκουμάδες, βασιλόπιτα και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας (30€).
Πληροφορίες: Δηληγιάννη 66, Ξενοδοχείο Πεντελικόν, Κεφαλάρι, 210 6230650-6.

Το ξενοδοχείο The Margi στη Βουλιαγμένη θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή για τους κατοίκους των νοτίων προαστίων, με έναν δελεαστικό μπουφέ σε κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, από τον σεφ Παναγιώτη Γιακαλή. Από τις 4 το πρωί μέχρι τις 11 π.μ. θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε την πρώτη ημέρα του χρόνου με έναν πλούσιο μπουφέ, με τη συνοδεία brut και ροζέ σαμπάνιας (29€).
Πληροφορίες: Ξενοδοχείο The Margi, Βουλιαγμένη, 210 9670924.

Και το Trocadero όμως, στο ξενοδοχείο Metropolitan θα προσφέρει πληθώρα νόστιμων επιλογών σε μπουφέ από τις 4.30 π.μ., μαζί με ένα ποτήρι σαμπάνιας και πλούσιο πρωτοχρονιάτικο πρωινό (32€).
Πληροφορίες: Λεωφόρος Συγγρού 385, Ξενοδοχείο Metropolitan, Παλαιό Φάληρο, 210 9741000.

Στα βόρεια, το ξενοδοχείο Semiramis μετά το πρωτοχρονιάτικο μενού του, θα προσφέρει το πρωί ένα μπουφέ με πρωτότυπες γεύσεις σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Εκεί θα δοκιμάσετε σπιτικά ψωμιά και κριτσίνια, κρουασάν, muffins και κέικ, panettone, pancakes,  βάφλες, μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, λουκουμάδες, δημητριακά, σολομό, προσούτο Πάρμας, αλλαντικά και τυριά, κις, τυρόπιτα, αυγά, french toast, σούπα, hot dog και πολλά πολλά ακόμα (€40).
Πληροφορίες: Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά, 210 6284400.

Στο Elefsina Hotel και το εστιατόριό του το Στάχυ, μετά το μενού του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν, θα ακολουθήσει το φημισμένο πρωινό του ξενοδοχείου, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 11 π.μ., για να ξεκινήσετε τη μέρα σας (ή να την κλείσετε) με ένα από τα ωραιότερα γεύματα του χρόνου.

Πληροφορίες: Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου, Ελευσίνα, 210 5589700.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ