Topwoman η πανέμορφη Antonia Eriksson - Κατέγραψε την ανορεξία της στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες από την θεραπεία της - Τώρα δίνει συμβουλές διατροφής!

Η νεαρή Antonia Eriksson νοσηλεύτηκε με ανορεξία τον Σεπτέμβριο του 2012. Ενάμιση χρόνο πριν, η 18χρονη βρέθηκε μια ανάσα από τον θάνατο. Τα όργανα της εξασθένησαν, τα κόκαλα της έγιναν ευάλωτα και τα νεύρα της σταμάτησαν να ανταποκρίνονται.

Η νεαρή Antonia Eriksson νοσηλεύτηκε με ανορεξία τον Σεπτέμβριο του 2012. Ενάμιση χρόνο πριν, η 18χρονη βρέθηκε μια ανάσα από τον θάνατο. Τα όργανα της εξασθένησαν, τα κόκαλα της έγιναν ευάλωτα και τα νεύρα της σταμάτησαν να ανταποκρίνονται.

Σε κρίσιμη κατάσταση έπρεπε να νοσηλευτεί για να επιζήσει. Θέλοντας να εμπνεύσει άλλα άτομα ανά τον κόσμο που πάσχουν από ανορεξία, η Σουηδέζα Eriksson αποφάσισε να αυτοφωτογραφίζεται κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας της και να ανεβάζει καρέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σύμφωνα με την dailymail.co.uk

Το πριν:

Και το μετά:

 

Όπως λέει η ίδια: "Όταν άρχισα να ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram είχα τον λογαριασμό @fightinganorexia και δεν έδινα τα προσωπικά μου στοιχεία. Στη συνέχεια όμως αποφάσισα να αποκαλύψω την ταυτότητα μου και δημιούργησα το @eatmoveimprove".

Η 18χρονη έδωσε τον δικό της αγώνα και κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα της και να είναι πλέον υπερήφανη για την υγεία και το σώμα της.

Πλέον ανεβάζει στον λογαριασμό της φωτογραφίες της με αισιόδοξα μηνύματα εναντίον της ανορεξίας και υπέρ της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

 

Παρόλα αυτά δεν ξεχνάει το επώδυνο ταξίδι της προς τη σωτηρία. Όταν πέρασε τις πόρτες του νοσοκομείου, 15 μήνες πριν, ζύγιζε μόλις 38 κιλά. Οι πρώτες φωτογραφίες της, ήταν σχεδόν τρομακτικές.

Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε:

 

Η πρώτη της λεζάντα έγραφε: "So i don't know for sure yet, but tomorrow I'm probably being put in hospital for my eating disorder. I just can't fight it on my own anymore and it's gotten really serious and out of hand" (αύριο θα νοσηλευτώ για τη διατροφική μου διαταραχή. Δεν μπορώ να το παλέψω άλλω, έχει γίνει πολύ σοβαρό και ξέφυγε από τον έλεγχο μου).

Από τον Φεβρουάριο του 2013 και μετά κατάφερε να ισορροπήσει τη διατροφή της και οι γιατροί ήταν πλέον αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας της.

Και όπως ομολογεί: "Το Instagram με βοήθησε πολύ. Κατάλαβα τα λάθη μου και γέμισα με θάρρος από τα μηνύματα υποστήριξης που έπαιρνα καθημερινά από άλλους χρήστες του κοινωνικού δικτύου. Φτιάξαμε μια κοινότητα με άλλα ανορεξικά κορίτσια και δίναμε δύναμη η μία στην άλλη".

 

Τώρα, η Eriksson αποφάσισε να ανοίξει το blog EATMOVEIMPROVE όπου καταγράφει τις εμπειρίες της και δίνει συμβουλές διατροφής, έχοντας αφήσει πίσω της τους δαίμονες του παρελθόντος.

"Χάνοντας κιλά, έχανα τη ζωή μου. Ήταν σαν να αυτοκτονούσα", καταλήγει η ίδια.

Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ