Διπλή διάκριση για το Anazoe Spa στα Spa Traveller Awards και νέες θεραπείες για το 2014

Το AnazoeSpa στην CostaNavarino, βραβεύθηκε πρόσφατασε έναν ακόμη καθιερωμένο διεθνή θεσμό, τα SPATravellerAwards 2013. Το spa αναδείχθηκε πρώτο στις κατηγορίες: Best Spa Hotel/ Resort: GreeceκαιBest European Spa for Incentive Breaks.

Το AnazoeSpa στην CostaNavarino, βραβεύθηκε πρόσφατασε έναν ακόμη καθιερωμένο διεθνή θεσμό, τα SPATravellerAwards 2013. Το spa αναδείχθηκε πρώτο στις κατηγορίες: Best Spa Hotel/ Resort: GreeceκαιBest European Spa for Incentive Breaks.



Η νέα σημαντική διάκριση για το AnazoeSpa,  ενισχύει περαιτέρω τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα spaτης Ευρώπης, αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή του φιλοσοφία. Το AnazoeSpaπροσφέρει μία πλήρη σειρά εξειδικευμένων θεραπειών που δημιουργήθηκαν από τον αρμονικό συνδυασμό της αρχαίας θεραπευτικής εμπειρίας με τη σύγχρονη κοσμετολογία - χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τις ιδιότητες των φυσικών προϊόντων της περιοχής.Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Anazoe Spa είναι η αναβίωση των αρχαίων τοπικών πρακτικών.Πρόκειται για τις signature ελαιοθεραπείες (oleotherapy®) που στηρίχθηκαν σε συνταγές και περιγραφές που βρέθηκαν χαραγμένες στο Παλάτι του Νέστορα και χρονολογούνται από την εποχή του Ομήρου.

Τα SpaTravellerAwardsθεωρούνται σημείο αναφοράς στον κλάδο, και αναδεικνύουν τους καλύτερους προορισμούς spaκαι ευεξίαςδιεθνώς,μέσα από ψηφοφορία αναγνωστώντου περιοδικού “SPA Traveller” ανά τον κόσμο.

Η Διευθύντρια του AnazoeSpa, κα. Δώρα Κορομηλά, ανέφερεσχετικά με τα βραβεία: «Η ονομασία τουAnazoeSpaπροήλθε από τη λέξη ‘αναζωογόνηση’ και συμβολίζει την ολιστική προσέγγιση για την αρμονική λειτουργία σώματος και πνεύματος, ακόλουθη της αρχής ‘νους υγιής εν σώματι υγιεί’. Στο spa προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης που ηρεμεί το πνεύμα και αναδομεί το σώμα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που το AnazoeSpaσυνεχίζει να διακρίνεται σε διεθνές επίπεδο και θεωρείται πλέων ένα από τα καλύτερα spa».

Το 2014, το AnazoeSpa θα επεκτείνει το μενού του, εισάγοντας νέες χαλαρωτικές και αναζωογονητικές θεραπείες, που βασίζονται σε τοπικά συστατικά και αρχαίες ελληνικές πρακτικές, όπως το Anazoe Grape Seed Scrubκαι ταAnazoe Sea Water Treatmentsαντίστοιχα. Στο scrubθα χρησιμοποιούνται σταφύλια από τους αμπελώνες NavarinoVineyards, ενώ οι θεραπείες με θαλασσινό νερό, ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια συνολική εμπειρία ευεξίας,ξεδιπλώνουν την ευεργετική επίδραση του νερού. Εκεί, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τα οφέλη του, σε μιας υψηλής πυκνότητας θαλασσινού νερού πισίνα και σε δύοθερμές πισίνεςθαλασσοθεραπείαςμε πίδακες υδροθεραπείας.Αυτές οι θεραπείες είναι εμπνευσμένες από τον Ιπποκράτη, ο οποίος ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε τις θεραπευτικέςιδιότητες του θαλασσινού νερού.Επιπλέον, μια σειρά από θεραπείες σε εξωτερικούς χώρους, όπως το ‘Selene’ Moonlight Massageκαι το Outdoor Herbal Experienceμε τοπικά βότανα, θα αξιοποιήσουν πλήρως το μοναδικό φυσικό περιβάλλον στο Navarino
Dunes της Costa Navarino.



Λίγα λόγια για την Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.costanavarino.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ