Αν σας αρέσει η φύση, αυτό είναι σίγουρα το σπίτι των ονείρων σας: Μέσα στο καταπράσινο δάσος, στις κορφές των δέντρων, μοντέρνο, οικολογικό, θα σας μαγέψει (φωτογραφίες)

Ένα σπίτι υπόσχεται να μεταφέρει τους κατοίκους του στις κορυφές των δέντρων, προσφέροντας τους μια εντυπωσιακή πανοραμική θέα.

Ένα σπίτι υπόσχεται να μεταφέρει τους κατοίκους του στις κορυφές των δέντρων, προσφέροντας τους μια εντυπωσιακή πανοραμική θέα.



Το “Tower House”, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την αρχιτεκτονική εταιρία  GLUCK+ και βρίσκεται στην Βόρεια πλευρά της Νέας Υόρκης, ανάμεσα σε ένα καταπράσινο δάσος, όπως γράφει το Ozonweb.com.



Το σπίτι, που προορίζεται για εξοχική χρήση ως κατάλυμα διακοπών, διαθέτει μεγάλα παράθυρα που πολλές φορές καταλαμβάνουν ολόκληρους τοίχος που επιτρέπουν στο φως του ήλιου να εισέρχεται ελεύθερα στο εσωτερικό του αλλά και στους διαμένοντες να απολαμβάνουν το φυσικό περιβάλλον.



Επιπλέον, το σπίτι είναι εφοδιασμένο με κάθε απαραίτητη προσθήκη ενώ διαθέτει και έναν άκρως οικολογικό σχεδιασμό που του επιτρέπει να θερμαίνεται τον χειμώνα αλλά και να παραμένει δροσερό το καλοκαίρι χάριν σε ένα μονωμένο κεντρικό πυρήνα και στην διάταξη του.



Η εξωτερική όψη του σπιτιού είναι καλυμμένη με μεγάλες γυάλινες πλάκες σε σκούρο πράσινο χρώμα που εναρμονίζονται πλήρως με το φυσικό τοπίο και αντανακλούν τα στοιχεία του περιβάλλοντος, γεγονός που το κάνει να φαίνεται σχεδόν αόρατο.




















Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ