Τολμάς να πεις τον ακριβή αριθμό των προγαμιαίων εραστών σου; Γυναίκες και άνδρες κρατούν σιωπή ιχθύος πριν το τιμημένο στεφάνι!

Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη. Αγαπημένη ατάκα από cult σήριαλ των '90s που συνεχίζει να χαίρει άκρας εκτιμήσεως καθώς πολλάκις μας ξελασπώνει από αμήχανες στιγμές.

Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη. Αγαπημένη ατάκα από cult σήριαλ των '90s που συνεχίζει να χαίρει άκρας εκτιμήσεως καθώς πολλάκις μας ξελασπώνει από αμήχανες στιγμές.



Η διατύπωση του ακριβή αριθμού σεξουαλικών μας συνευρέσεων είναι μια από αυτές. Αν πεις πολλούς άνδρες κινδυνεύεις να θεωρείς «εύκολη», αν πεις λίγους θα σε κοιτάξουν με καχυποψία θα σου κολλήσουν και την ταμπέλα «άπειρη». Στον άνδρα, οι πολλές γυναίκες από τη μια μαρτυρούν εμπειρία και αποδοχή από την άλλη μας γεμίζει υποψίες για το πόσο πιστός θα καταφέρει να είναι μαζί μας. Αν δηλώσει ολιγαρκής εραστής πρώτον δεν θα τον πιστέψει καμία μας και δεύτερον θα ανησυχήσουμε για τις επιδόσεις του και φυσικά για το αν έτσι θα είναι πιο επιρρεπής στις εκάστοτε θηλυκές προκλήσεις, αναφέρει το gamos.gr.
Γενικά, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Άπαξ και τεθεί αυτό το ερώτημα η ανώδυνη διέξοδος είναι ουτοπική εκδοχή. Γιατί ακόμη και να έχετε συμφωνήσει με τον εαυτό σας να λέτε σταθερά ένα νούμερο μιας  μέσης αποδοχής - ας πούμε από 5 έως 7 - θα ακολουθήσουν μια σειρά διευκρινιστικών υποερωτήσεων: ποιοι είναι, που τους γνωρίσατε, αν περνάγατε καλύτερα με εκείνους… μπλα μπλα μπλα…
Πολλές γυναίκες, βέβαια, αναπτύσσουμε και ένα περίεργο μηχανισμό με ιδιότητες γομολάστιχας (!). Αν με κάποιοι από τους συντρόφους-περαστικούς  δεν μας ικανοποίησε σεξουαλικά ή τελοσπάντων η μετέπειτα συμπεριφορά τους δεν ήταν του γούστου και της ανατροφής μας τότε αυτός/αυτοί δεν λαμβάνονται ως υπαρκτές οντότητες. Πέρασαν και δεν άγγιξαν. Δεν τους συμπεριλαμβάνουμε στη λίστα. Μαγικό.
Γενικά, πάντως, οι πλειοψηφία των ζευγαριών προτιμά να μην ανοίγει πληγές προκαλώντας τέτοιου τύπου συζητήσεις. Γιατί στην πραγματικότητα είναι ένα θέμα στο οποίο και οι δυο αισθάνονται περίεργα να αναφέρονται γιατί οι αλήθειες τους θα πληγώσουν τον σύντροφο τους και θα δημιουργήσουν περίεργες και ανήσυχες σκέψεις.
Στην ιδανική περίπτωση, λοιπόν, κρατούν και οι δυο μια κάποια διακριτικότητα πάνω σε αυτό το ζήτημα γιατί πολύ απλά ξέρουν ότι η ερώτηση τους θα γυρίσει πίσω και σε αυτούς γεγονός που μάλλον τους αγχώνει.
Προσοχή στις παγίδες: ο «ύπουλος» σύντροφος μας που σκάει να μάθει γαργαλιστικές λεπτομέρειες (αχ, και αν ήξερε πόσο ίσως θα τον πόναγαν αυτά που θα άκουγε) ξέρει να χτυπάει όταν μας βρίσκει σε χαλαρή διάθεση και όταν αντιληφθεί ότι νιώθουμε ασφάλεια να του μιλήσουμε για τα πάντα. Δείξτε, λοιπόν, χαρακτήρα μετά από την συναρπαστική σας σεξουαλική συνεύρεση, από ένα όμορφο ρομαντικό δείπνο, στην παραλία την ώρα που δύει ο ήλιος, στο μπαράκι μετά από 3-4 ποτά και κυρίως στο πάρτυ του ξαδέλφου μετά από τα διπλάσια ποτά και την φαεινή ιδέα κάποιου να παίξετε «Θάρρος ή Αλήθεια».  
Άλλωστε, η διακριτικότητα και ο σεβασμός στην προσωπική ζωή του συντρόφου μας είναι από τα βασικά συστατικά ευτυχισμένων και ισορροπημένων γάμων. Η περιέργεια - εκτός που σκότωσε τη γάτα - γεννά μικρότητες και οι μικρότητες ανυπόφορους καβγάδες. Ζήστε τη ζωή σας μαζί, στο σήμερα και το παρελθόν του καθενός ας μείνει ως έχει.           

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ