10 «καταστάσεις» που θα αποφεύγατε αλλά... «ανάβουν» όσο τίποτα τους άνδρες! Θα εκπλαγείτε!

Ξέχνα για λίγο τα δαντελένια εσώρουχα, τα ψηλοτάκουνα, και το κόκκινο κραγιόν για να τον διεγείρεις!

Ξέχνα για λίγο τα δαντελένια εσώρουχα, τα ψηλοτάκουνα, και το κόκκινο κραγιόν για να τον διεγείρεις!



Αυτά είναι μερικά περίεργα πράγματα που τους ανάβουν και δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ!

1. Η τριχοφυΐα στην… ευαίσθητη περιοχή: Εσένα μπορεί να σε πιάνει πανικός ότι σου ξέφυγε έστω και μια… τρίχα. Εκείνος, πάλι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με οτιδήποτε… ξεχωρίζει μέσα από το εσώρουχό σου, ιδίως αν αυτό παραπέμπει σε εφηβικές αναμνήσεις.

2. Τα αξύριστα πόδια: Άλλος μεγάλος πανικός για τη γυναίκα, που όμως δεν αφορά τον άντρα. Απλά, δεν δίνει σημασία. Και δεν δίνει γιατί δεν… βλέπει!

3. Το να σε βλέπουν να φυσάς τη μύτη σου: Εσύ μπορεί να έχεις τον… πόνο σου με το συνάχι που σε ταλαιπωρεί, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι οποιοδήποτε υγρό αναδύεται από το σώμα σου είναι ερεθιστικό για τον άντρα.

4. Το να σε βλέπουν να ουρείς: Μη ρωτάς, ο ήχος τους κάνει κάτι…

5. Οι μασχάλες σου: Από τη μία είναι ο ιδρώτας, από την άλλη το γεγονός ότι ξέρουν ότι γαργαλιέσαι και δεν σου αρέσει να σε πειράζουν εκεί. Πάντως, έχουν μια συμπάθεια στη περιοχή…

6. Το να μην είσαι βαμμένη: Δεν είναι ακριβώς ότι τους ενθουσιάζει η ιδέα της φυσικής ομορφιάς. Είναι περισσότερο η αίσθηση ότι μοιάζεις «βρώμικη» που τους διεγείρει…

7. Το να έχεις ανάκατα ή αχτένιστα τα μαλλιά σου: Το ίδιο συναίσθημα με το να σε βλέπουν χωρίς μακιγιάζ βιώνουν και όταν σε βλέπουν αχτένιστη: τους βγάζεις κάτι… dirty!

8. Η μυρωδιά που αναδύεται από την… ευαίσθητη περιοχή: Μην αγχωθείς να πλυθείς, τους ερεθίζει (υγρό του σώματος, γαρ).

9. Η κοιλίτσα: Η στρογγυλεμένη σου κοιλίτσα, αυτή που απέκτησες για παράδειγμα μετά το χορταστικό δείπνο που σου ετοίμασαν, τους αρέσει και τους ανάβει.

10. Να καθαρίζεις την τουαλέτα γονατισμένη στα τέσσερα: Και δούλα και κυρά και πεσμένη στα γόνατα. Δεν χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις…

Πηγή: youweekly

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ