Πέθανε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Γαργαλάκος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και του ραδιοφώνου του Πειραιά επί 25 χρόνια

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μιχάλης Γαργαλάκος, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, με αντιδικτατορική δράση στη διάρκεια της χούντας, ως στέλεχος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος.

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μιχάλης Γαργαλάκος, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, με αντιδικτατορική δράση στη διάρκεια της χούντας, ως στέλεχος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος.



Υπήρξε γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πειραιά, μέλος της Επιτροπής Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού της «ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ».
Συνταξιοδοτήθηκε από το «Κανάλι -1» του Πειραιά ως διευθυντής ραδιοφωνίας, αφού το υπηρέτησε σχεδόν 25 χρόνια, αλλά είχε ήδη διαγράψει μια σημαντική καριέρα σε Αθηναϊκά Μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά.

Από το ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Μιχάλης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, έδωσε αγώνες για τη Δημοκρατική Παράταξη στις πιο δύσκολες στιγμές της, καταγράφοντας παράλληλα μια σημαντική δημοσιογραφική πορεία που την διέκρινε το ήθος, η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Δήλωση για το θάνατό του έκανε και ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος:
«Ένα από τα ιστορικά στελέχη του Δημοτικού μας Ραδιοφώνου, του Καναλιού-1, έφυγε από κοντά μας. Ο Μιχάλης Γαργαλάκος με το πάθος του από τη μια και την αγάπη του για το ραδιόφωνο και την ανάλυση της είδησης από την άλλη, ξεχώρισε στο χώρο των ΜΜΕ. Αυτό τον έκανε αγαπητό στους συναδέλφους του και όσους τον γνώριζαν. Στους δικούς του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».
H κηδεία του Μιχάλη Γαργαλάκου θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη στις 13:30 στο Γ' Νεκροταφείο Αθηνών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ