Γνωρίστε το Monument Valley. Ένας ψηφιακός κόσμος με άψογη αρχιτεκτονική, γεωμετρία και άφθονες εναλλαγές τοπίου σε μία εφαρμογή!

Η εντυπωσιακή εφαρμογή, που αναμένεται να καταπλήξει!

Παρά την πληθώρα των ηλεκτρονικών εφαρμογών, που κυκλοφορούν, για καλή τύχη των χρηστών της τεχνολογίας, υπάρχουν και ορισμένες, οι οποίες καταφέρνουν να ξεχωρίσουν.
monument-valley2

Μια από αυτές είναι και η Monument Valley. Η ομάδα USTWO κατάφερε να φτιάξει αυτό το πραγματικό "διαμάντι" όπως χαρακτηρίζεται από τους χρήστες. Πρόκειται για ένα σουρεαλιστικό είδος ψηφιακές εξερεύνησης μέσα από τα μάτια του χαρακτήρα της βουβής Πριγκίπισσας, Ida.

Ο "κόσμος", στον οποίο κινείται ο χαρακτήρας μας είναι διαμορφωμένος με άψογη αρχιτεκτονική, γεωμετρία και συνεχείς ανατροπές περιβάλλοντος. Σκοπός του χρήστη είναι να οδηγήσει το χαρακτήρα μέσα από τα μυστηριώδη αρχιτεκτονικά τοπία, κρυφές εισόδους και γυριστές σκάλες, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τους "κακούς" χαρακτήρες (Crow People).



Μπορεί η πλοκή να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο, ωστόσο την παράσταση κλέβουν η τέχνη του M.S. Escher, τα ιαπωνικά σχέδια και το μινιμαλιστικό 3D design. Το αποτέλεσμα αυτό έχει προκύψει από την αγαστή συνεργασία της υπεύθυνης ομάδας, που αποτελείται από 3D καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, γραφίστες και προγραμματιστές.


Για να πάρετε μία ιδέα, δείτε και τις εικόνες παρακάτω...

















Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ