Ποια είναι η TopWoman Γιαννούλα Γκουντάνη που πρόσφερε 1 εκατ. ευρω στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο; Επέστρεψε από την Αυστραλία στην πατρίδα για να ζήσει πια εδώ! (φωτό - βίντεο)

Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, περιηγήθηκαν ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος, συνοδευόμενος από την κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη, τον Γενικό Γραμματέα Gorg Steiner του Διεθνούς Οργανισμού Albert Schweitzer, τον Bαρόνο Tony Bridel Χατζηδημητρίου αλλά και τον γνωστό Εραλδικό καλλιτέχνη Ιωάννη Βλαζάκη.




Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Αιμοδυναμικό τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, που έχει δωρίσει η κυρία Γκουντάνη, επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη, μία «Νέα δωρεά», για να δοθεί ένας ηλεκτροκαρδιογράφος, στο Νοσοκομείο, προκαλώντας συγκίνηση στο άκουσμα της νέας κοινωνικής της προσφοράς, στους παρευρισκόμενους που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα αμέσως μετά την ανακοίνωση, της νέας δωρεάς που θα συντελέσει στην «ενίσχυση» του μηχανικού εξοπλισμού της καρδιολογικής κλινικής. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν από το Διοικητή του Νοσοκομείου, κύριο Νίκο Χρόνη, στην παιδιατρική πτέρυγα, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν το υπέροχο playroom που δημιουργήθηκε πρόσφατα από τη Παναρκαδική Ομοσπονδία της Αμερικής (μετά από έρανο που πραγματοποίησε στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της) που βρίσκεται εκεί, όπως επίσης ενημερώθηκαν για το «Ιερό έργο» της Π.Ο.Α. από το 1951 όπου δημιούργησαν το Νοσοκομείο έως και σήμερα και τέλος συνομίλησαν με τους εργαζομένους του Παναρκαδικού. Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο σπίτι του Κώστα Καρυωτάκη, που σήμερα στεγάζεται η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, όπου δόθηκαν σε όλους αναμνηστικές καρφίτσες με το έμβλημα του πανεπιστημίου, ενώ είχαν τη χαρά να μάθουν την ιστορία του σημαντικού Αρκά ποιητή και πεζογράφου.

Στην εκπομπή «Έλλη...νες» μίλησε αποκλειστικά η μεγαλύτερη δωρήτρια των τελευταίων χρόνων που η δωρεά της έχει ξεπεράσει το 1.000.000 ευρώ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης. Ο λόγος για την κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη η οποία μίλησε με την Έλλη Αρτοπούλου και αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, για τη ζωή της στη μακρινή Αυστραλία και για την επιστροφή της στην Ελλάδα.


Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αναφέρεται αναλυτικά στην απόφασή της να προχωρήσει σε μία τόσο μεγάλη δωρεά, ενώ μιλά για ανθρώπους που την βοήθησαν αλλά και για εκείνους που δεν τη στήριξαν. Επίσης, αναφέρεται στην ταλαιπωρία που υπέστη μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η δωρεά, αναφέρει το kalimera-arkadia.gr

 Στη συζήτηση παρούσα ήταν και η νόμιμη εκπρόσωπος της κυρίας Γκουντάνη, Σούλα Αντωνοπούλου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ