Ο έρωτας και...όχι μόνο, περνάει από το στομάχι - 5 τροφές για να κάνετε καλύτερο σεξ!

Αν αναζητάτε τρόπους να δώσετε μια νέα ώθηση στην σεξουαλική σας ζωή, τότε στο ντουλάπι και στο ψυγείο σας μπορεί να κρύβονται οι λύσεις που ψάχνετε.

Αν αναζητάτε τρόπους να δώσετε μια νέα ώθηση στην σεξουαλική σας ζωή, τότε στο ντουλάπι και στο ψυγείο σας μπορεί να κρύβονται οι λύσεις που ψάχνετε.



Το onmed.gr προτείνει μερικές τροφές που "εγγυώνται" να βελτιώσουν τις επιδόσεις σας στο σεξ.



Αβοκάντο: Είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, ενώ έχουν και χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών, κάτι που κάνει το αβοκάντο ιδανικό για να την υγεία της καρδιάς και των αρτηριών. Οτιδήποτε βοηθάει το κυκλοφορικό σας σύστημα, συμβάλλει σε μια καλύτερη σεξουαλική ζωή, αφού το αίμα φτάνει ευκολότερα σε όλα τα... απαραίτητα σημεία του σώματος σε άντρες και γυναίκες.



Αμύγδαλα: Είναι γεμάτα θρεπτικά συστατικά και αποτελούν πλούσια πηγή μετάλλων που είναι σημαντικά για την σεξουαλική σας υγεία, όπως ο ψευδάργυρος, το σελένιο και η βιταμίνη Ε.



Φράουλες: Δεν είναι τυχαίο που αποτελούν σχεδόν πάντα μέρος ενός αφροδισιακού γεύματος. Είναι φρούτο πλούσιο σε φολικό οξύ, ένα είδος βιταμίνης Β που -σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Berkley στην Καλιφόρνια- αυξάνει την ποιότητα του σπέρματος στον άνδρα.



Θαλασσινά και οστρακοειδή: Όλα τα οστρακοειδή είναι γεμάτα ψευδάργυρο, ουσία που έχει συνδεθεί μέσω εργαστηριακών μελετών με αυξημένα επίπεδα στην λίμπντο των ανθρώπων. Τα λιπαρά ψάρια επίσης, όπως ο σολομός, περιέχουν θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την καλύτερη λειτουργία της καρδιάς.



Σύκα: Είναι από τα πιο γνωστά αφροδισιακά φρούτα επειδή είναι πλούσια τόσο σε διαλυτές όσο και αδιάλυτες ίνες που βοηθούν τα μέγιστα στην υγεία της καρδιάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ