Και Κινέζικο πρωινό στο πιo διάσημο breakfast της Αθήνας!! Οι Κινέζοι έρχονται και μακάρι να μείνουν!

Ποιός δεν έχει γευθεί το υπέροχο πρωινό του Βυζαντινού; Εδώ και δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς για τους Αθηναίους που επιθυμούν να ξεκινήσουν ευχάριστα τη μέρα τους ή να ανακάμψουν μετά από μια μακρά νύχτα διασκέδασης.

Ποιός δεν έχει γευθεί το υπέροχο πρωινό του Βυζαντινού; Εδώ και δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς για τους Αθηναίους που επιθυμούν να ξεκινήσουν ευχάριστα τη μέρα τους ή να ανακάμψουν μετά από μια μακρά νύχτα διασκέδασης.



Αν και αποτελεί «κλασική αξία», το Βυζαντινό δεν σταματάει ν’ ανανεώνεται, να προσαρμόζεται στις εξελίξεις της εποχής και να προσφέρει στους πελάτες του πάντα κάτι παραπάνω. Έτσι, εδώ και λίγες μέρες, το Βυζαντινό διαθέτει και μπουφέ με κινέζικο πρωινό, που καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες των όλο και περισσότερων επισκεπτών από την Άπω Ανατολή αλλά και όσων αναζητούν μια «εξωτική» γευστική εμπειρία.

Πιάστε λοιπόν τα τσόπστικ και απολαύστε: τηγανητό ρύζι, κόντζι (χυλωμένη σούπα ρυζιού απλή ή με κοτόπουλο), νούντλς, ντιμ σούμ με γαρίδα, κοτόπουλο ή λαχανικά και κινέζικες τηγανίτες. Προσθέσετε σάλτσα σόγιας και συνοδέψτε με τσάι γιασεμί ή γάλα σόγιας. Τώρα ξέρετε πού θα φιλοξενήσετε τους φίλους ή τους συνεργάτες σας από την Κίνα για να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους!

Αν βέβαια θέλετε να δοκιμάσετε και τις υπόλοιπες γεύσεις του μπουφέ, τότε σίγουρα θα πρέπει ν’ αναβάλετε το μεσημεριανό σας γεύμα. Οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλες: ομελέτες, scrambledeggs, pancakes με πραλίνα φουντουκιού ή σιρόπι σφενδάμου, δημητριακά, πόριτζ, μούσλι, σφολιατοειδή, frenchtoast, βουτήματα, φρέσκα φρούτα, γιαούρτι, τυριά, αλλαντικά και διάφορα είδη μελιού και μαρμελάδας.



Επιλέξτε ένα τραπέζι δίπλα στα μεγάλα παράθυρα με θέα τη Βασιλίσσης Σοφίας και απολαύστε τον καφέ σας σ’ ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον παρέα μ’ ένα ενδιαφέρον μίγμα ανθρώπων, που περιλαμβάνει από επιχειρηματίες και ψαγμένους Αθηναίους μέχρι τουρίστες και οικογένειες. Για μια πρωινή επαγγελματική συνάντηση λοιπόν ή απλά για να ξεκινήσετε διαφορετικά τη μέρα σας, ανακαλύψτε το πιο πλούσιο πρωινό της πόλης στο Βυζαντινό.

Η τιμή του είναι €35 ανά άτομο και περιλαμβάνει ρόφημα, χυμό, μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα πιάτα, αλμυρά και γλυκά, καθώς και μπουφέ με κινέζικο πρωινό.



Μπορείτε να το απολαύσετε απότη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 06:00 έως τις 10:30 και το Σαββατοκύριακο από τις 06:00 έως τις 11:00. Για περισσότερες πληροφορίες,τηλεφωνήστε στο 210-7281400.







/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ