Όλα γίνονται πια από το κινητό μας!!! Check in για τις πτήσεις της Aegean σε 6 απλά βήματα

Just Click mobile.aegeanair.com Οι επιβάτες οικονομικής θέσης που ταξιδεύουν από τα αεροδρόμια Αθήνα-Ελ. Βενιζέλος, Θεσσαλονίκη-Μακεδονία, Βαρκελώνη, Βρυξέλλες, Λάρνακα, Λονδίνο – Heathrow, Στουτγάρδη και Φρανκφούρτη, θα πραγματοποιούν τον έλεγχο του εισιτηρίου τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον υπολογιστή τους ή από το κινητό τους ή από τα ειδικά μηχανήματα self check-in στο αεροδρόμιο.

Just Click mobile.aegeanair.com




Οι επιβάτες οικονομικής θέσης που ταξιδεύουν από τα αεροδρόμια Αθήνα-Ελ. Βενιζέλος, Θεσσαλονίκη-Μακεδονία, Βαρκελώνη, Βρυξέλλες, Λάρνακα, Λονδίνο – Heathrow, Στουτγάρδη και Φρανκφούρτη, θα πραγματοποιούν τον έλεγχο του εισιτηρίου τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον υπολογιστή τους ή από το κινητό τους ή από τα ειδικά μηχανήματα self check-in στο αεροδρόμιο.





Κερδίστε χρόνο κάνοντας check-in από το κινητό σας από 24 ώρες έως και 30 λεπτά πριν την ώρα αναχώρησης της πτήσης σας, επιλέγοντας εσείς τη θέση που επιθυμείτε.
Τώρα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κάνετε Mobile Check-in απ’ όποιο αερoδρόμιο και αν πετάτε με την Aegean.
Μπείτε στο mobile.aegeanair.com από το κινητό σας , επιλέξτε “Check-in” από την κεντρική σελίδα και στη συνέχεια ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:


Βήμα 1

Εισάγετε το επώνυμο και τον κωδικό κράτησης ή τον αριθμό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket) σας και πατήστε “Συνέχεια”















Βήμα 2

Εμφανίζονται τα στοιχεία της πτήσης, το όνομα του επιβάτη (ή επιβατών που συνταξιδεύουν με την ίδια κράτηση) καθώς και η θέση που έχει εκχωρηθεί αυτόματα από το σύστημα. Επιλέξτε τον επιβάτη ή τους επιβάτες που θέλετε να κάνετε check-in και πατήστε “Συνέχεια”. Αν θέλετε να αλλάξετε τον αριθμό της θέσης επιλέξτε “Αλλαγή θέσης”














Βήμα 3

Εάν επιλέξατε να αλλάξετε τη θέση σας στο προηγούμενο βήμα, τότε πλάνο διάταξης θέσεων θα εμφανιστεί στην οθόνη σας. Επιλέξτε την θέση που επιθυμείτε και πατήστε “Επιβεβαίωση” για να συνεχίσετε.
















Βήμα 4

Εισάγετε την διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ή τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου για να λάβετε μέσω e-mail ή sms το Mobile Boarding Pass ή την επιβεβαίωση του check-in σας.(*)
















Βήμα 5

Το Mobile Check-in έχει ολοκληρωθεί. Σ’ αυτό το βήμα βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες για την πτήση σας καθώς και γενικότερες ταξιδιωτικές πληροφορίες.

Σε περίπτωση που διατίθεται Mobile Boarding Pass για την πτήση σας (*) επιλέξτε το αντίστοιχο link για να δείτε το 2D barcode (δισδιάστατο γραμμωτό κώδικα).













Βήμα 6

Φτάνοντας στο σημείο ελέγχου ή στην έξοδο επιβίβασης, θα πρέπει να έχετε την εικόνα του Mobile Boarding Pass με το 2D barcode (δισδιάστατου γραμμωτού κώδικα) στην οθόνη του κινητού σας μαζί με τα απαραίτητα ταξιδιωτικά σας έγγραφα.
















*Η υπηρεσία Mobile Boarding Pass υποστηρίζεται από όλα τα αεροδρόμια εσωτερικού και εξωτερικού που πραγματοποιεί πτήσεις η Aegean, εκτός των αεροδρομίων του Τελ Αβίβ και της Μόσχας. Αν ταξιδεύετε από τo Τελ Αβίβ ή από την Μόσχα, μπορείτε να κάνετε Check-in μέσω του κινητού σας, αλλά αντί για το Mobile Boarding Pass θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης του Check-in. Μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο, μπορείτε να πάτε στο Check-in counter ή στο Self Service Kiosk (εάν υπάρχει) της Aegean για να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασής σας.

Η υπηρεσία Web check-In και Mobile check-in είναι διαθέσιμη έως και τρεις ώρες πριν την ώρα αναχώρησης για πτήσεις από Βουδαπέστη

                                                                                                       ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ