Οργασμός χωρίς... σεξ! Δείτε τους 4 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φτάσετε στην κορύφωση, δίχως ερωτική πράξη!

Η κορύφωση της σεξουαλικής επαφής ή της αυτοϊκανοποίησης είναι αδιαμφισβήτητα η στιγμή του οργασμού, τόσο για την γυναίκα, όσο και για τον άντρα.

Η κορύφωση της σεξουαλικής επαφής ή της αυτοϊκανοποίησης είναι αδιαμφισβήτητα η στιγμή του οργασμού, τόσο για την γυναίκα, όσο και για τον άντρα.



Είναι ένα τόσο δυνατό συναίσθημα που όλοι οι άνθρωποι το αναζητούν. Γνωρίζατε όμως ότι το σεξ ή και η αυτοϊκανοποίηση δεν είναι οι μοναδικοί τρόποι για να φτάσετε σε οργασμό;

Δείτε 4 διαφορετικούς τρόπους που μπορεί να έχετε οργασμό!…

Με τη σκέψη

Πρόκειται για μία τεχνική που αναπτύχθηκε πιο έντονα την δεκαετία του 1980, όταν και υπήρξε η πρώτη κρίση εξάπλωσης του AIDS και οι άνθρωποι είχαν τρομοκρατηθεί όσον αφορά την σεξουαλική επαφή. Η αναζήτηση για οργασμική εμπειρία χωρίς σεξ, οδήγησε την Barbara Carellas, μια πρώην performer στις σκηνές του Broadway στη Ν. Υόρκη, να αναπτύξει μια μέθοδο να φτάνει σε οργασμό μόνο με τη σκέψη! Ανακάλυψε ότι ο συνδυασμός της βαθιάς αναπνοής, της φαντασίας, των ερωτικών ήχων, και της εκούσιας συμπίεσης των πυελικών μυών, θα μπορούσε να προκαλέσει μια οργασμική αίσθηση σε όλο το σώμα – ακόμα και για τους άνδρες.
Όταν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Rutgers την έβαλαν να εφαρμόσει την τεχνική της καθόσον την είχαν συνδέσει σε μαγνητικό τομογράφο, διαπίστωσαν ότι ο οργασμός μέσω της σκέψης ενεργοποιεί τα ίδια τμήματα του εγκεφάλου, όπως ο κανονικός οργασμός μέσω του σεξ. Στο βίντεο (στο τέλος του κειμένου) μπορείτε να δείτε το τεστ που έκανε η Barbara στο πανεπιστήμιο Rutgers και το οποίο
προβλήθηκε στην εκπομπή “Strange Sex” του αμερικανικού δικτύου TLC.

Ερεθισμός στο πέλμα

Αν και είναι κάτι σπάνιο, μια 55χρονη γυναίκα από την Ολλανδία είχε μέχρι και 6 οργασμούς την ημέρα οι οποίοι ξεκινούσαν από το αριστερό της πέλμα! Δεν χρειαζόταν καν να νιώσει κάποια σεξουαλική διέγερση για να ξεκινήσει ένας δυνατός οργασμός σε όλο της το σώμα ο οποίος ξεκινούσε από το αριστερό της πέλμα. Αν και μαγνητικές τομογραφίες του εγκεφάλου και το ποδιού της, δεν έδειξαν ανωμαλίες, οι ερευνητές βρήκαν σε μια άλλη δοκιμή ότι τα νεύρα μεταξύ του αριστερού και δεξιού ποδιού της ήταν διαφορετικά. Μετά την χορήγηση ενός αναισθητικού με ένεση στο νωτιαίο νεύρο που μεταφέρει τις αισθητικές πληροφορίες από το πόδι, σταμάτησε πλέον να έχει οργασμούς από αυτή την απίστευτη αιτία.

Σωματική άσκηση

Αυτοί οι οργασμοί συμβαίνουν, όταν οι γυναίκες κάνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης του κορμού και ειδικά της πυελικής περιοχής. Έρευνα που διεξήχθη από ερευνητές στο Κέντρο Προαγωγής της Σεξουαλικής Υγείας στο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, έδειξε ότι οι γυναίκες που έκαναν συγκεκριμένες ασκήσεις, όπως επιτόπια αναρρίχηση με σχοινί, άρση βαρών, κολύμβηση και ακόμη και μερικές στάσεις γιόγκα, ήταν σε θέση να έρθουν σε οργασμό. Οι περισσότερες συμμετέχουσες δήλωσαν ότι ήταν σε θέση να το καταφέρουν και το 44% είπε ότι είχε βιώσει 11 ή και περισσότερους οργασμούς κατά τη διάρκεια μιας άσκησης!

Αν και οι ερευνητές δεν ήταν ακριβώς σίγουροι για το πώς προκλήθηκαν οι οργασμοί, η θεωρία είναι ότι ορισμένες ασκήσεις προκαλούν αυξημένη ροή αίματος στον κόλπο, ενώ, επίσης, ασκούν πίεση στην κλειτορίδα.

Γέννα

Σε μια έρευνα που συμμετείχαν μαίες οι οποίες είχαν βοηθήσει σε πάνω από 206.000 γεννήσεις, βρέθηκε ότι υπήρχαν 668 γεννήσεις στις οποίες οι μητέρες που γεννούσαν ένιωσαν μικρό οργασμό, ενώ 9 από αυτές είχαν πλήρη, δυνατό οργασμό.
Προφανώς, αυτό συμβαίνει επειδή το μωρό διεγείρει τις ίδιες περιοχές του κόλπου, που θα έπρεπε κανονικά να διεγερθούν μέσω της σεξουαλικής επαφής. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το φαινόμενο είναι ακόμα πιο συχνό, κάτι που θα φαινόταν στην έρευνα αν είχαν ερωτηθεί οι ίδιες οι μητέρες και όχι οι μαίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ