Άραγε γίνεται μια γυναίκα να είναι... αντικειμενικά όμορφη; Ποια είναι τα πρότυπα της ομορφιάς; Να τι ισχύει για την Ελλάδα και πώς θέλουν οι άνδρες τις Ελληνίδες! (φωτό)

Το πρωτοποριακό project που φανερώνει τι θεωρείται όμορφο από άκρη σε άκρη


H Esther Honig, είναι μία 24χρονη δημοσιογράφος από το Kansas City. Πριν μερικούς μήνες της ήρθε μία ιδέα. Ήθελε να διαπιστώσει πώς οι άνθρωποι από τη μία άκρη της Γης στην άλλη αντιλαμβάνονται τι γυναικεία ομορφιά. 



Έστειλε λοιπόν μια φωτογραφία της σε περισσότερους από 40 λάτρεις του Photoshop, σε περισσότερες από 25 χώρες του κόσμου. Μάλιστα δίπλα στη φωτογραφία έγραφε «Κάνε με όμορφη». Στόχος ήταν  να αναδείξει τα πρότυπα ομορφιάς διαφόρων πολιτισμών.

«Μπορείς να πεις τόσα πολλά με αυτό το πείραμα» λέει η ίδια. «Στη φωτογραφία είμαι εγώ, αλλά ταυτόχρονα δεν είμαι εγώ. Είναι ο καθένας από εμάς» λέει η ίδια. Οι φωτογραφίες αποτελούν «καθρέφτη» της ιδανικής ομορφιάς κάθε χώρας

Το project, το οποίος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, πήρε τον τίτλο «Before & After» και ήδη η Esther Honig έχει λάβει 22 φωτογραφίες. Σε κάποιες χώρες οι καλλιτέχνες έστειλαν περισσότερες από μία φωτογραφίες.



Αργεντινή


Αυστραλία


Μπανγκαλντές


Χιλή


Γερμανία


Ελλάδα


Ινδία


Ινδονησία


Ισραήλ


Ιταλία


Κένυα


Μαρόκο


Πακιστάν


Φιλιππίνες 


Ρουμανία


Σερβία


Σρι Λάνκα


Ηνωμένο Βασίλειο


Ουκρανία


ΗΠΑ


Βιετνάμ


Βενεζουέλα


Πηγή: guardian.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ