Πρέβεζα: 1 ευρώ κάθε τρίμηνο για τα αδέσποτα απ' τους λογαριασμούς του νερού!

Πρωτοποριακή απόφαση για την φροντίδα των ζώων


















Πρωτοποριακή απόφαση για την φροντίδα των ζώων

Την θέσπιση τέλους της τάξης του ενός ευρώ υπέρ των αδέσποτων ζώων στον τριμηνιαίο λογαριασμό του νερού της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρέβεζας (Δ.Ε.Υ.Π.Α.Π.) αποφάσισε την περασμένη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο.

Με συντριπτική πλειοψηφία η πρόταση πέρασε μετά την εισήγηση, που έγινε από τον δήμαρχο Πρέβεζας, Χρήστο Μπαΐλη. Την τελική πρόταση για το ποσό του τέλους κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Π. Βασίλης Κουτρούμπας.

Σύμφωνα με την κα Βάνα Ζέρβα δικηγόρος και πρόεδρος της «Παρέμβαση για τα Ζώα», που δραστηριοποιείται στην Πρέβεζα, τονίζει: «Η πρόταση υπερψηφίσθηκε σχεδόν από όλες τις παρατάξεις εκτός των κ.κ. Τσοβίλη και Ρέντζου, που δήλωσαν παρόντες.

Είναι πράγματι μια πρωτοποριακή απόφαση του Δήμου μας που επιτρέπει στην ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, να συνεχίσει το έργο της, της περίθαλψης και προστασίας των ζώων του Καταφυγίου (διατροφή, στειρώσεις, θεραπείες), αλλά και των ζώων της Πόλης. Συνεχίζουμε το έργο μας με την θεσμοθετημένη πλέον αρωγή του Δήμου μας με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, δύναμη και ελπίδα».

Πηγή: zoosos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ