21 φωτογράφοι ''ταξιδεύουν στη γη''

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ταξιδεύοντας στη Γη» διοργανώνει το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Η προστασία του περιβάλλοντος και η ευαισθητοποίηση του κοινού αποτυπώνεται μέσα από το φακό 21 διακεκριμένων φωτογράφων. Στο φάσμα είναι ευρύ και περιλαμβάνει το φυσικό περιβάλλον, τη βιοποικιλότητα και τους γηγενής πληθυσμούς.


Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ταξιδεύοντας στη Γη» διοργανώνει το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Η προστασία του περιβάλλοντος και η ευαισθητοποίηση του κοινού αποτυπώνεται μέσα από το φακό 21 διακεκριμένων φωτογράφων. Στο φάσμα είναι ευρύ και περιλαμβάνει το φυσικό περιβάλλον, τη βιοποικιλότητα και τους γηγενής πληθυσμούς. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 10 Μαϊου, στις 19.30, στο Κέντρο ΓΑΙΑ (Όθωνος 100, Κηφισιά) και θα έχει διάρκεια έως τις 27 Μαΐου 2012.

Οι φωτογράφοι που θα συμμετάσχουν είναι οι: Ζέτα Αντσακλή, Κατερίνα Βαφειά, Τάσος Βενετσανόπουλος, Κώστας Βέργας, Τάσος Βρεττός, Γιώργης Γερόλυμπος, Φιόνα Ζάκκα, Νάνυ Ζαρικιάν, Κατερίνα Καλούδη, Γιάννης Κόντος, Πάνος Κοκκινιάς, Ηλίας Κοσίντας, Ευγενία Κουμαντάρου, Ξένια Λεκανίδη , Λίζυ Μανωλά, Νίκος Μάρκου, Στέλλα Νάστου, Ιωάννα Νικολαρεϊζη, Ιωάννα Ράλλη, Ανούσκα Ραφαήλ, Ιωάννης Τζώρτζης.

Ώρες λειτουργίας :Τρίτη – Κυριακή 10.00 – 14.30.

Η φωτογραφία είναι της Ζέτας Αντσακλή

Πηγή: www.in.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ