Μιχάλης Παούρης: η νέα δύναμη στο μπουζούκι!!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ειρήνη Νικολοπούλου, που μου έκανε την τιμή να με χαρακτηρίσει ως το μέλλον της Ελλάδας σε ένα από τα σημαντικότερα ντοκιμαντέρ που έχουν υπάρξει με θέμα την πλήρη Ιστορία της χώρας από τα χρόνια του Περικλή μέχρι και σήμερα με τίτλο: “GREECE: An Economic Odyssey” όπου θα προβληθεί κυρίως στο εξωτερικό από το Διεθνές, CNBC.


H Ειρήνη Νικολοπούλου έχει συμπληρώσει σχεδόν τριάντα χρόνια στη δημοσιογραφία έχοντας στο ενεργητικό της ενημερωτικές εκπομπές αλλά και παρουσιάσεις δελτίων ειδήσεων.

Εργάστηκε σε όλους τους σταθμούς -εκτός από τον ΑΝΤ1 και το ALTER- και παρότι το τελευταίο διάστημα δεν την βλέπουμε στο «γυαλί» παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες τηλεπαρουσιάστριες-δημοσιογράφους στο ευρύ Ελληνικό κοινό…

Αυτό το διάστημα ασχολήθηκε με ένα ντοκιμαντέρ που έχει τίτλο “GREECE: An Economic Odyssey” με θέμα την Ιστορία της Ελλάδας από τα χρόνια του Περικλή μέχρι και σήμερα. Σημείο αναφοράς είναι η μουσική επένδυση του ντοκιμαντέρ από το πλέον ταλαντούχο μουσικοσυνθέτη Μιχάλη Παούρη. Ένα δικό μας παιδί από τον Ταύρο και αρθρογράφο στο MoschatoTavros.gr, που ακόμα μία φορά δίνει το στίγμα του πιο ταλαντούχου καλλιτέχνη.

Ο Μιχάλης δήλωσε για το ντοκιμαντέρ:

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ειρήνη Νικολοπούλου, που μου έκανε την τιμή να με χαρακτηρίσει ως το μέλλον της Ελλάδας σε ένα από τα σημαντικότερα ντοκιμαντέρ που έχουν υπάρξει με θέμα την πλήρη Ιστορία της χώρας από τα χρόνια του Περικλή μέχρι και σήμερα με τίτλο:

“GREECE: An Economic Odyssey” όπου θα προβληθεί κυρίως στο εξωτερικό από το Διεθνές, CNBC.

Συμμετείχαν αθλητές (Δήμας, Κακλαμανάκης, Γιαννάκης κ.ά.), πολιτικοί (δεκάδες, της πρώτης γραμμής όπου προσπαθούσαν να εξηγήσουν ενοχικά..), μουσικοί (Καββάκος, Δάρρα κ.ά), δημοσιογράφοι (Τσίμας κ.ά.), επιστήμονες, κλπ κλπ…

Να ξέρετε πως όσο πάει αυτό το όργανο (μπουζούκι) αναδεικνύεται και παίρνει και πάλι τον σεβασμό που είχε!! Είμαι τυχερός και περήφανος που βρίσκομαι σε αυτόν τον δρόμο και θα συνεχίσω! Έρχονται κι άλλα!

Υ.Γ. Ένα ακόμη ευχαριστώ στην Ειρήνη Νικολοπούλου όπου έντυσε το ντοκιμαντέρ αυτό και με τις μουσικές μου από το cd single μου “Εnarxis”!

Να είστε όλοι καλά!

Πηγή: http://www.moschatotavros.gr/news/nikolopoulou-o-michalis-paouris-ine-to-mellon-tis-elladas/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ