Ανακοίνωσε Φάμπρι και γυρίζει σελίδα - Τέλος και ο Γόντικας!

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Φάμπρι ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία επίσης επιβεβαιώσε ότι βοηθός του θα είναι ο Κινγκ Φερέιρα!

Με ανακοίνωση της που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από λίγο κάνει γνωστή την πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού Φάμπρι στον πάγκο του Τριφυλλιού για τους επόμενους έξι μήνες, έχοντας ως βοηθό του τον γνωστό μας από την ποδοσφαιρική του θητεία στον Ιωνικό, Κινγκ. Επίσης γνωστοποίησε ότι γενικός αρχηγός θα είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου και τεχνικός διευθυντής ο Κώστας Ελευθεράκης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση, η οποία μεταξύ άλλων, εξυμνεί τον Γιάννη Αλαφούζο:

"Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ γυρίζει σήμερα σελίδα. Η Διοικούσα Επιτροπή που συνεδρίασε αργά χθες βράδυ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Fabriciano González.

2. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Ferreira King.

3. Γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου.

4. Τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Ελευθεράκης.

5. Εντός των αμέσως προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν και οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Υπενθυμίζεται σχετικά ότι τον Μάιο του 2012 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κινδύνευσε λόγω χρεών και αδυναμίας εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεών του να υποβιβασθεί και να οδηγηθεί σε διάλυση. Διασώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην παρέμβαση μετόχων του και την ίδρυση από τον κ. Γιάννη Αλαφούζο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σώθηκε για δεύτερη φορά από μία περίεργη ομάδα ατόμων, που επί ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούσε το Σύλλογο με δήθεν προτάσεις, δήθεν επενδυτών.

Ήδη σήμερα με νέα πνοή, νέους παίκτες και νέους παράγοντες γυρίζει σελίδα, με στόχο να γίνει πάλι η ομάδα που θα κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του".

Παρελθόν και ο Γόντικας!

Στο πλαίσιο των ευρύτερων αλλαγών που θέλει να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παναθηναϊκός, εντάσσεται και το τέλος της παρουσίας του Δημήτρη Γόντικα στη διοίκηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο κ. Δημήτρης Γόντικας, ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ., ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από τη Διοίκηση της ομάδας.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Αλαφούζος ευχαρίστησε τον κ. Γόντικα για τις πολύτιμες υπηρεσίες που σε δύσκολες περιόδους παρέσχε στην ομάδα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ