Iδού λοιπόν το επαναστατικό τζιν που ενυδατώνει την επιδερμίδα και... φροντίζει την κυτταρίτιδα!

Και το όνομα αυτου? Spa jeans ! Το πρώτο τζην παντελόνι με ... ενυδατικές καλλυντικές ιδιότητες φαίνεται πως είναι γεγονός και θα πωλείται απο τις 28 Ιανουαρίου στο διαδίκτυο ! ( asos.com ) Η τιμή του? 100 ευρώ περίπου (85 £).Το πρωτοποριακό skinny τζήν θα πωλειται με τρία διαφορετικά "υποκοριστικά" : Aloevera , Olive Extract και Smooth legs κατά της κυταρρίτιδας . Μιλάμε γιά την επανάσταση στη  μόδας του λατρεμένου μας τζήν.

Και το όνομα αυτου? Spa jeans ! Το πρώτο τζην παντελόνι με ... ενυδατικές καλλυντικές ιδιότητες φαίνεται πως είναι γεγονός και θα πωλείται απο τις 28 Ιανουαρίου στο διαδίκτυο ! ( asos.com ) Η τιμή του? 100 ευρώ περίπου (85 £).
Το πρωτοποριακό skinny τζήν θα πωλειται με τρία διαφορετικά "υποκοριστικά" : Aloevera , Olive Extract και Smooth legs κατά της κυταρρίτιδας . Μιλάμε γιά την επανάσταση στη  μόδας του λατρεμένου μας τζήν. Τα ενυδατικά στοιχεια που περιέχει το μαγικό τζην είναι : passion fruit, φυσικά έλαια και "βούτυρα": apricot kernel oil, passion fruit oil, rosehip oil shea butter and monoi de Tahiti).



Το μανεκέν που επέλεξε η Wrangler γιά το λανσάρισμα του spajeans είναι η Jiggy Jagger η οποία δήλωσε οτι: "Ύστερα απο μια μέρα με το spajeans νοιώθεις πιό ανάλαφρα τα πόδια σου και το δέρμα μένει ... βελούδινο.


A, και μην ξεχάσω να σας πώ ότι αν μειώνεται σιγά σιγά η ενυδάτωση ... Έχει προβλεφθεί και ειδικό spray για να το επανυδατώνετε !!!
Ουάου!


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ