Α να ένα τέλειο βιντεάκι για να ξεσκάσετε: ένα αυγό, δύο εκπλήξεις!

Όμως ο Sean Wilson ανακάλυψε στο κοτέτσι του κάτι εντελώς παράδοξο: Ένα τεράστιο αυγό με μια… έκπληξη στο εσωτερικό του! Ποια είναι αυτή; Η απάντηση στο βίντεο… Και σίγουρα δεν έχετε δει κάτι παρόμοιο.Το να ανακαλύψει κάποιος ένα μεγαλύτερο αυγό σε μέγεθος σε σχέση με τα φυσιολογικά δεν είναι δα και κάτι ασυνήθιστο όπως και το γεγονός ότι αυτό απλώς θα περιέχει στο εσωτερικό του δύο κρόκους.

Οι κότες -είναι η αλήθεια- προσφέρουν πολλές φορές αρκετές εκπλήξεις που σχετίζονται με το μέγεθος και το χρώμα των αυγών τους.

Το να ανακαλύψει κάποιος ένα μεγαλύτερο αυγό σε μέγεθος σε σχέση με τα φυσιολογικά δεν είναι δα και κάτι ασυνήθιστο όπως και το γεγονός ότι αυτό απλώς θα περιέχει στο εσωτερικό του δύο κρόκους. Όμως ο Sean Wilson ανακάλυψε στο κοτέτσι του κάτι εντελώς παράδοξο: Ένα τεράστιο αυγό με μια… έκπληξη στο εσωτερικό του! Ποια είναι αυτή; Η απάντηση στο βίντεο… Και σίγουρα δεν έχετε δει κάτι παρόμοιο.Το βίντεο έχει ήδη γίνει πολύ δημοφιλές και τα σχόλια ποικίλουν. Κάποιος το χαρακτηρισανε σιαμαίο αυγό ενώ κάποιος άλλος αυγό ματριόσκα (η ρωσική κούκλα με τα διαφορα μεγέθη).



Πηγή: perierga.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ