Εξι επαγγελματικές ευκαιρίες γένους θηλυκού επιδοτεί το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ

Εξι επαγγελματικές ευκαιρίες γένους θηλυκού με ενισχύσεις από 10.000 έως 32.000 ευρώ για άνεργες γυναίκες ηλικίας 18 έως 64 ετών φέρνει πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.



Εξι επαγγελματικές ευκαιρίες γένους θηλυκού με ενισχύσεις από 10.000 έως 32.000 ευρώ για άνεργες γυναίκες ηλικίας 18 έως 64 ετών φέρνει πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, αναφέρει δημοσίευμα στο Έθνος.

Εξι ιδέες με όχι ιδιαίτερα μεγάλο κόστος και περιζήτητες παρουσιάζουν οι «Επαγγελματικές Ευκαιρίες» με τη συνδρομή της εταιρείας παροχής συμβουλών North I.T. Consulting. Αυτές είναι:

1) Υπηρεσίες φύλαξης μικρών παιδιών. Γυναίκες μπορούν να κάνουν τη δική τους εταιρεία και να κρατούν παιδιά εργαζόμενων μελών οικογενειών.
Εξι επιχειρηματικές προτάσεις για γυναίκες επιδοτεί το νέο ΕΣΠΑ

2) Υπηρεσίες σωματικής ευεξίας. Ανεργες και μάλιστα όσες έχουν σπουδάσει μπορούν να ασχοληθούν με τη διαιτολογία, το μασάζ (εκτός του θεραπευτικού) και μάλιστα να προσφέρουν σάουνα αλλά και spa.

3) Υπηρεσίες επισκευής και μεταποίησης ενδυμάτων. Πρόκειται για το κλασικό επάγγελμα της μοδίστρας, το οποίο, λόγω της οικονομικής κρίσης, αναζητούν καταναλωτές για να επιδιορθώσουν ή να μαντάρουν τα ενδύματά τους.

4) Υπηρεσίες κομμωτηρίων και άλλων υπηρεσιών καλλωπισμού. Τα κομμωτήρια σε συνδυασμό με υπηρεσίες π.χ. μανικιούρ είναι μία εναλλακτική λύση στο πρόβλημα της απασχόλησης.

5) Λιανικό εμπόριο με τυρόπιτες, σάντουιτς κ.λπ. Ειδικά όσες είναι σε τουριστικές περιοχές η ίδρυση μιας μικρής επιχείρησης που να παρασκευάζει και να εμπορεύεται τέτοια σνακ ενδείκνυται και μπορεί να αποφέρει κέρδη.

6) Υπηρεσίες που παρέχονται από καφετέριες. Και σε αυτήν την περίπτωση η έναρξη δραστηριότητας καφετέριας σε συνδυασμό με την πώληση π.χ. τοπικών και παραδοσιακών γλυκισμάτων αποτελεί μία πολύ καλή λύση για άνεργες σε τουριστικές περιοχές.

1. Επαγγελματικές ευκαιρίες γένους θηλυκού φέρνει το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ

2. Επιδοτούνται άνεργες 18 έως 64 ετών με ποσά από 10.000 έως 32.000 ευρώ

3. Μέχρι τις 29 Μαρτίου 2013 η προθεσμία για τις αιτήσεις

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ LEADER
Ενισχύσεις 18 εκατ. ευρώ για επενδύσεις σε τρεις νομούς

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
Υψηλά κέρδη από το γκότζι μπέρι και το φραγκοστάφυλο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 60%
«Μπόνους» σε συνεργεία αυτοκινήτων

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ