Αναλυτικά ο καιρός για το τριήμερο και καλά σας κούλουμα!

Παρασκευή σήμερα, έφτασε ήδη το πολυαναμενόμενο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και όλοι ετοιμάζονται να πάνε στις εξοχές να πετάξουν χαρταετό, ενώ ο καιρός για το τριήμερο προβλέπεται ιδιαίτερα ζεστός και ευνοϊκός για τέτοιες εξορμήσεις.

Παρασκευή σήμερα, έφτασε ήδη το πολυαναμενόμενο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και όλοι ετοιμάζονται να πάνε στις εξοχές να πετάξουν χαρταετό, ενώ ο καιρός για το τριήμερο προβλέπεται ιδιαίτερα ζεστός και ευνοϊκός για τέτοιες εξορμήσεις.Γενικά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο καιρός προβλέπεται αρχικά άστατος για την Παρασκευή και το Σάββατο, ωστόσο από την Κυριακή θα ξεκινήσει μία αισθητή βελτίωση και η Καθαρά Δευτέρα αναμένεται ζεστή καιηλιόλουστη.

Συγκεκριμένα, για σήμερα Παρασκευή αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο, ωστόσο τα φαινόμενα που κατά τόπους κυρίως στα δυτικά θα είναι ισχυρά, θα εξασθενήσουν από το βράδυ.

Παρόμοιος καιρός προβλέπεται και το Σάββατο, με ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη που θα φθάσουν τα 8 μποφόρ και τη θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Από την Κυριακή ωστόσο, ο καιρός θα χαμογελάσει και πάλι, αφού οι ισχυροί άνεμοι θα κοπάσουν και θα έχουμε ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα παραμείνει αίθριος και ηλιόλουστος και η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο, ωστόσο οι άνεμοι στα πελάγη και τις παραθαλάσσιες περιοχές θα δυσκολέψουν το πέταγμα του αετού αφού θα ενισχυθούν και πάλι φτάνοντας τοπικά και τα 8 μποφόρ.