All4blogs, το νέο blog από 2 δυνατούς Θεσσαλονικείς- Γνωρίστε τους μέσα από τα λόγια της ίδιας της συνδημιουργού του, Ανθής Ζωΐδου

Το all4blogs είναι ένα project που ευελπιστεί να γίνει απαραίτητο εργαλείο και μέσο προώθησης των Ελλήνων bloggers, προσφέροντας συμβουλές και κατευθύνσεις, προβάλλοντας τα blogs που ξεχωρίζουν, και προωθώντας τις δημιουργικές ιδέες.

 Τι είναι το all4blogs;

 

Το all4blogs είναι ένα project που ευελπιστεί να γίνει απαραίτητο εργαλείο και μέσο προώθησης των Ελλήνων bloggers, προσφέροντας συμβουλές και κατευθύνσεις, προβάλλοντας τα blogs που ξεχωρίζουν, και προωθώντας τις δημιουργικές ιδέες. Η σελίδα(προς το παρόν) διαθέτει 5 βασικές κατηγορίες: Έναν κατάλογο με όλα τα blogs ανά κατηγορία, στον οποίο μπορεί να κάνει εγγραφή ο καθένας. Άρθρα, με συμβουλές και ιδέες για το πως μπορεί ο blogger να κάνει την εμπειρία των αναγνωστών του καλύτερη. Κριτικές, που γίνονται από την ομάδα του all4blogs, και δίνουν δωρεάν κατευθύνσεις σε ιστολόγια. Φιλοξενία διαγωνισμών και συνεντεύξεις από Έλληνες bloggers, που για διαφορετικούς λόγους μας έκαναν να τους προσέξουμε.

 

Τι δεν είναι

 

Σε εμάς δεν θα διαβάσετε κάποια ιστορία επιτυχίας από τις πολλές που κυκλοφορούν, για το πως κάποιος έγινε πλούσιος φτιάχνοντας το δικό του blog. Εμείς θα σας μιλήσουμε για τις δυνατότητες που σας δίνει το μέσο, και πως μπορείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας, τις γνώσεις και το πάθος σας μέσα από το διαδίκτυο.

 

Η ομάδα του all4blogs


Πίσω από την υλοποίηση του www.all4blogs.gr βρίσκονται 2 άνθρωποι, επαγγελματίες στον χώρο του διαδικτύου, που στις αρχές του 2009, ανάμεσα σε μια μετακόμιση, ένα lovestory, και την υιοθέτηση μιας γάτας, ξεκίνησαν το blogging, και έκτοτε παραμένει μια από τις αγαπημένες τους ασχολίες.

 

Ανθή Ζωίδου – Γιώργος Χαψής

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ